adriana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. adriana lima
  2. adriana barraza
  3. adriana sklenarikova
  4. adriana karembeu
  5. adriana mater
  6. chris adriana karembeu cifti
  7. adriana lima yi begenmeyen erkek
  8. adriana lima ya gunluk 1 milyon dolar
  9. 2008 e yar yerine adriana gisele heidi ile girmek
  10. kabul etmiyorum adriana lima benden guzel degil

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yilin tiriviri odulu » metalwrath » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » mysterious » benandroidmiyim » cymbeline » thomas cleary » fakir olmasina ragmen sevgilisi olan kimse » bebek taklidi yapan erkekler » cumingsoon » hamdi bey in yapmis oldugu 1 ytl lik teklife varim » dark messiah of might and magic » kadinin sessizligi » sirinler i gormek icin uslu duran cocuk » vir » starbucks » divrigi nin tarihi eserleri » msn de durusma yapmak » basliklari alt alta okumak » abak » dortyol un tarihi eserleri » davut » turban takan laik kiz » kahta nin tarihi eserleri » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » 1 ay icinde parti kuruyorum » kim feenstra » trainer » nasa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa