adres soran adama ana avrat duz gideceksin demek 

kapat
  1. yolunu şaşırmış adamın bilmemne ne tarafta demesi üzerine söylenmesi sakıncalı durum.

-oğlum baksana bi yeditömbek göleti ne tarafta biliyo musun?
    -amca bak burdan ana avrat dümdüüüzz gideceksin, ordan sağa dön bulursun.
    -sağol yavrum, selametle.
    .
    ...
    .....

-hilmi ne dedi, ben anlamadım.
    -sövdü gibi ama, tarifte etti.
    -allah allah, du bakalım, tarife uyalım.
    -tamam. kafam karıştı biraz ama.
    -benimde.
    #3607955 (www wwwwwwwwww www, 02.07.2008 01:02)
  2. -şş bakar mısın genç..g*tü boklu caddesi nerde, biliyor musun?
    -biliyom amca.
    -söyle o zaman yavrum.
    -ayıp ama biraz amca.
    -oğlum yol tarif etmenin nesi ayıp.
    -sölüyom o zaman bak.
    -tamam.
    -bak şimdi amca, burdan ana avrat dumduz gidiyosun, ordan sağ...
    -senin ağzını yüzünü dağıtırım bak, velet.
    -amca dur daha değil. yolda giderken diceksin. bize de büyüklerimiz öyle öğretti. efsunlu bi yermiş orası.
    -harbi mi diyon.
    -evet. dur devam edeyim. ana avrat dümdüzz gittikten sonra, ilk ışıktan döneceksin, orda y*rak marak diceksin, son olarak vay *mına kodumun yeri dedikten sonra sola sapacaksın, karşındaki cadde.
    -vay *mına kodumun yeri.
    -daha değil amca, en son diceksin onu.
    -tamam tamam, benim aklım karıştı ondan dedim ben.
    -olsun amca, abdestli misin?
    -yok biraz önce bozdum.
    -olsun, hadi hayırlı yolculuklar.
    -eyvallah yavrum.
    #3608009 (www wwwwwwwwww www, 02.07.2008 01:18)
  3. + birader cükümen sokağa nas...
    - ananı avradını s.kerim senin !
    + a ama bir sani...
    - sktir git lan burdan !
    + deli midir nedir ?
    - hala konuşuyo göd.
    #3843974 (tutamadim kacirdim, 20.08.2008 14:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

adres soran adama ana avrat duz gideceksin demek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adres soran adama ana avrat duz gideceksin demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adres soran adama ana avrat duz gideceksin demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about adres soran adama ana avrat duz gideceksin demek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkcell in 3000 sms kampanyasi » telsim den bedava kontor kazanma yollari » fasilda dinlenecek sarkilar » deizm ateizm » fuzuli divani » sahin k nin soyadi » rus salatasi » bagi » back to black » mağara dönemi espirileri » ctunnel » huysuz ve tatli kadin » ferrum fort » duyulmamis kufurler » ataturk ile ilgili siirler » salak ucak yolcusu diyaloglari » fatma belgen » korkmasam seni sevmekten » ataturk ile ilgili siirler » sevgiliye sorulmamasi gereken sorular » bitdefender » topuklu ayakkabi giyen sinav gozetmeni » cipralex » ahmet dedehayir » yenimahalle mit lojmanlari » en iyi arkadas » senaryoya sadik kalmak » adves » chp nin huseyin uzmez i desteklemesi » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kangroove » vodafone » irish blood english heart » niida » open your heart i m coming home » hicbir erkege guvenmeyen kiz » pascha » hala facebook uyeligi olmayan kisi » turk milleti caliskandir » ratko varda