adres bar 

kapat
  1. hürriyet gazetesinin her hafta cuma günleri yayınlalan hürriyet cuma ekinde yapılan araştırmaya göre türkiyenin en iyi 7. barı olarak gösterilmişti. yanlış hatırlamıyorsam sene 2004'dü.benim şahsi kanaatim fazlasıyla doğru bir tespit olduğudur, katılmaktayımdır.mekanda 6 sene boyunca grup çığ haftanın 3 günü sahne almıştır, taki mustafa ozarslanın havalara giripte illa solo album çıkaracam diye ısrar etmesi sonucu grup dağılmış, grubun klavyecisi olan orhan biber ile solist oguz aksac adres bardaki hayran kitlelerine ihanet edemiyerek haftanın 3 günü türkü dostlarıyla olan randevularını devam ettirmişlerdir.sonraları oğuz haftada 3 günden 2 güne düşürmüştür sahne çalışmasını.haftanın diğer 5 günüdü farklı grup/sanatçı performanslarını izleyip, dinleyebilirsiniz.cankat erdoğan diye biri sahne alıyıyordu pazar akşamları, hâla çıkıyormu bilmiyorum, iyi yorumcuydu.eskiden ayda bir ünlü bir sanatçıyla anlaşma yapılırdı.gidip dinlenirdi o sanatçı o makanda.güzeldi ortam.hâla öylemidir bilemiyorum ama sanıyorum ki öyledir.birde sloganları vardı adres bar "dost kapısı" diye.
    #3035516 (ben deliyim, 20.02.2008 17:56)

© 2008 - uludağ sözlük

adres bar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. adres bar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adres bar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saklanmanin en iyi yolu fazla gorunmektir » zora neale hurston » muratli » dus ve ozlem » bu baslik zaten var » tik tak » sasha vujacic » marcus melvin » agrillium antik kenti » amastris antik kenti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci