adrenalin patlamasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. adrenalin
  2. 30 agustos adrenalin release party
  3. bir turlu uyumak bilmeyen adrenalin dolu sevgili
  4. 31 patlamasi
  5. msn patlamasi
  6. got patlamasi
  7. ampul un patlamasi
  8. ani ofke patlamasi
  9. enerji patlamasi
  10. ukte patlamasi

© 2008 - uludağ sözlük

adrenalin patlamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adrenalin patlamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adrenalin patlamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 9 teroristin cesedi bulundu » allah belani versin pkk » myspace » sinasi » ikinci adam » unutulmak » hittin savasi » gultekin avci » kovulduk ey halkim unutma bizi » karpit » bilek corap » 30 gun boyunca 15 saat kendini ac birakan zihniyet » devil s trap » pablo escobar » world of gypsy music » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadrolu protestocu » 125 » aziz baskanin alin bunu demesi » artik melek degilim » kuran i kerim » dsi » kara lastik » kucuk bir zafer kazanmak » tahsin sarac » ben kurdum vatanim kurdistan » musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak » kadin cantasinin icinden cikanlar » lost un en guzel bayani » erkek kadin dogumcularin zor evlenme nedenleri » sahin k nin sirlar dunyasinda rol almasi