adreas yersen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne bok yersen ye
  2. yersen
  3. yersen partisi
  4. martin yersen
  5. tabii yersen
  6. yersen dolma bu
  7. kapaliyim ve ahlakliyim ama yersen
  8. aci yersen kurttan korkmazsin
  9. dayak yersen bi de ben doverim
  10. rte yi ovsen de yersen de eksi oy almak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gun » melike guner » ne » james joyce » die frochliche wissenschaft » igrenc basliklar » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » the show must go on » hepsi hepsi hayat nasil olsa » akarat i mevkuf » onur oymen » banana joe » badly drawn boy » facebook a vesikalik foto koyan insan » hayko cepkinin gozleri » acikli sarkilar dinlemek » resim ogretmeni » a msn » yolda yururken birden amuda kalkma istegi duymak » beykent universitesi » pjak » ismet berkan » mutlulugun anahtari kucuk seyler » kemalizm » mahrem » muscoril » kapitalizmin besin kaynagi insanin hirsidir » adalet emiri » her ile bir universite yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa