adlari bilinmeyen tas gibi filmler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. adlari bilinmeyen mukemmel filmler
  2. adlari bilinmeyen tas gibi herifler
  3. adlari bilinmeyen tas gibi huriler
  4. adlari bilinmeyen tas gibi hayvanlar
  5. adlari bilinmeyen tas hatunlar
  6. adlari bilinmeyen tas homoseksueller
  7. adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar
  8. sevdigim kadin adlari gibi
  9. sevdigim kitap adlari gibi
  10. adlari bilinen tas gibi hatunlar

© 2008 - uludağ sözlük

adlari bilinmeyen tas gibi filmler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adlari bilinmeyen tas gibi filmler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adlari bilinmeyen tas gibi filmler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» google 2001 » kadinlarla ilgili gercekler » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » butafor » soza » bir garip rap » yillar sonra msn de oturum acan eski sevgili » bal porsugu » anayasa mahkemesi nin turban yasasini iptal etmesi » photofunia com » phpbb3 » baydin gayri » karanlik isler » abdullah avci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » metrobuslerdeki vip bolumu » piercing yaptirip ana babadan saklanmak » on ayak » rivaldo nun fenerbahce ye transferi » devrimci genclik dergisi » hayatta keskeleri fazla olan insan » oz » hincal uluc » kim en yakinindakini taniyabilir ki » pozitif milliyetcilik » gece kusu » galatasaray cafe crown » pilotmont » ozunu inkar etmek » kadrolu protestocu