adiyaman in tarihi eserleri 

kapat
  1. adıyaman ve çevresinde bulunan eserler.

perre / pirin magaralari tas kabartmalari
    haydaran kabatmasi

adiyaman kalesi

adiyaman ulucami
    abdulgani camii
    carsi camii
    eski saray camii
    yeni pinar camii
    kap camii
    siratut camii

mahmud i ensari turbesi
    seyh abdurrahman erzincani turbesi
    hasan i mekki turbesi
    abuzer gaffari turbesi
    kadihan turbesi
    #3400665 (arabam var, 15.05.2008 15:56)

© 2008 - uludağ sözlük

adiyaman in tarihi eserleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adiyaman in tarihi eserleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adiyaman in tarihi eserleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kara delik » sessiz kaliyorum cunku » seytanin atina binmek » birden fazla sozlukte yazar olmak » king kong » bahceli muhatabim degil » badi ekrem esofmani » serbest radikal » kendinden bilmek » hannibal » kapitalimzme alternatif akimlar » keskul » torlak » itus » jesse james » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » butun gece » rege satanas » benim kimyami ifade eder denilen satirlar » tff ikinci lig » melanezya » cumlenin sonuna bir iki bi de bizimki » shakespeare never did this » genuine » yemek yiyecek paranin dahi kalmamasi » yanlis anlasilan basliklar » youtube » kacis » yazar olmak » bugun gunlerden ask » tarsus