adinin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. adinin bas harflerinden
  2. insanin adinin dokuza cikmasi
  3. adinin ingilizcesini nick yapmak
  4. adinin de bayasi dusugun de asagisi
  5. atasehir in adinin erengazi olmasi
  6. cinsel organ adinin yas ile alakasi
  7. adinin anlamini bilmeyen insan
  8. camilerde ataturk un adinin anilmamasi
  9. uludag sozluk un adinin degismesi
  10. bebege babasinin adinin koyulmasi

© 2008 - uludağ sözlük

adinin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adinin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adinin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinifta uzaylinin yaninda oturmak » senden elektrik alamiyorum » uc kamasutra bir playboy okumak » alternativa » ozlemek » askeriyedeki mali imkansizliklar » mufredata uymadan ders vermek » the truman show » man who sold the world » azrak » fakirlerin agizlarinin her daim pis kokmasi » orucumu seninle acarim » elektrikli sandalye mahkumunu o esnada izlemek » murtaza » fenerbahce ye kadikoy de 4 gol atmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » liselilerdeki okulun en deli sinifi biziz iddiasi » vicdani ret » turk ve kaikos adalari » uzatmaya gerek yok kisaca kocaeli zirvesi » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » random halde kufur etmek » sevgilisini ilk bulusmada doven erkek » goooooooooooooooooooogle » seni bulmak icin cok kurbaga bafiledim diyen erkek » tarla surmek » al bu gariplere olmeyi emret » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » ucuncu dunya ulkeleri » fenerbahce nin transfer politikasi » degnek