adini koymamak 

kapat
  1. adı söylenince büyüsü bozuluverecekmiş hissi veren duygular ya da olaylar için yok sayma görmezden gelme durumu.
    #1395356 (gozluklu kedi, 10.03.2007 08:51)
  2. (bkz: o yüzden dedesinin adını verdik)
    #1395407 (trixx, 10.03.2007 09:41)
  3. dede korkut hikayelerinde olabilecek durum. isim kazanmak için kahramanlık yapmak gerekir, yapılamazsa adini koyamazlar.
    #1395420 (simsiyah, 10.03.2007 09:48)
  4. yarı eşek yarı öküz görünümünde acaip bir varlıkla karşılaşıp, ne olduğunu anlamakta zorluk çekmek.
    #1395431 (annabell lee, 10.03.2007 09:56)
  5. *maddi veya manevi bir ilişki durumunda tarafların ilişki boyutunu ucu acik tanımlaması.ilişkilerin güven, samimiyet, zorunluluk vb. kıstaslar aracılığıyla sekillendirilmemesi durumu.
    #1395978 (sEtU, 10.03.2007 14:00 ~ 11.11.2007 04:24)

© 2008 - uludağ sözlük

adini koymamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adini koymamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adini koymamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hitler ve siyonistlerin iliskisi » jenna jameson » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » michael wilton » dun gece avatarini optum de yattim » derdim coktur hangisine yanayim » air » afrodizyak » apati » cobhc » dopamin » medya canavari » sara jay » zehir » kopya cekip helallik isteyen kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mavi lens takan yesil gozlu kiz » yasa ici » akp nin ataturk sevgisi » ney calmaya borozan ile baslamak » fee fi fo » erketede bekleyen saz ekibi » siyah kan » limanla kavgali isyankar kaptan » soru isareti » burdur » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » evlilik kredisi » buyuk orta dogu projesi » d bk » bir kadina soylenebilecek en guzel sey