adini da hatirlayamadim kafam guzel 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben guzele guzel demem kafam guzel olmayinca
  2. ben sandiga guzel demem kafam guzel olmayinca
  3. ferhat guzel kafam guzel
  4. kafam guzel
  5. kafam guzel idare et
  6. kafam oyle guzel ki sozluk
  7. kafam guzelse hayat zaten guzel
  8. cok ictim kafam feci guzel adamlari
  9. okunmus suyun kafam guzel olsun dilegiyle icilmesi
  10. a beautiful mind i kafam guzel diye ceviren insan

© 2008 - uludağ sözlük

adini da hatirlayamadim kafam guzel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adini da hatirlayamadim kafam guzel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adini da hatirlayamadim kafam guzel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cahit arf » fly away » deli midir nedir » jingoist » uludag sozluk bursa hali saha zirvesi 12 » turkiye cumhuriyet merkez bankasi » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » kutsala saldiriyorum oyle ise varim » sarki sozlerini unutmak » recel » islam in hosgorulu olmamasi » dunyevi siirlerin son gecesi » grup mulanbu » kopegin yataga atlamasi » like a prayer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » evli olmasina ragmen alyans takmayan ciftler » 15 ekim 2008 tarihli leman kapagi » harun tekin » middle sexes » turk erkeginin fahise sadakati » umut en buyuk iskencedir » quarantine » hazan » lise cikislarinda bekleyen abaza erkek guruhu » justuur » b 17 » arac disi trafik kazasi » trafik kazasi » 15 ekim 2008 yilmaz ozdil yazisi » episode 666