adindan dolayi bir erkekten tiksinmek 

kapat
  1. önceden beri tiksinilen biriyle adas olduğu öğrenilen bir erkeğe karşı hissedilen tiksinme duygusu.
    #1287184 (deli bozgun dolu dizgin, 10.02.2007 23:07)
  2. -selam ben durdu tanışabilir miyiz?
    +sen bir dur orada en iyisi!
    #1287196 (kneelie, 10.02.2007 23:10)
  3. - selam ben kocan.
    + höe ?
    *
    #3418154 (disqualified, 19.05.2008 16:17)
  4. (bkz: şuayip)
    (bkz: çok ayıp)
    #3418157 (esneyenahtapot, 19.05.2008 16:18)
  5. isminin tayyip olması yeterlidir.
    #3418159 (samo, 19.05.2008 16:18)
  6. geçen gün tv'de adamın biri çıktı, askim 'dı adı. ulan düşünüyorum da kankam olmuş o adam. yolda muhabet son sürat devam ediyor. ya tekme yerim sokaktaki dayıdan ya yumruk. hadi hiç bir şey yemesem kesin bir kaç küfür yerim.
    #3418174 (tipik trakya cocugu, 19.05.2008 16:20 ~ 16:23)
  7. - selam ben hıdır
    + ismin be güzelim, hiç olmamış
    - göbek adım berke ?
    + yemezler.
    #3418193 (riza tevfik, 19.05.2008 16:24)

© 2008 - uludağ sözlük

adindan dolayi bir erkekten tiksinmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adindan dolayi bir erkekten tiksinmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adindan dolayi bir erkekten tiksinmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fake you » ismail bey hani » felsefenin tesellesi » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » bilgi yonetimi onlisans programi » bu savasa hayir diyelim » yillara gore kahvalti aliskanliklari » zvjezdan misimovic » uludag sozluk yazarligi yemini » kondisyoner » amigurumi » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » 1990 dogumlu olmak » don kisot » mutlu ol yeter » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ali cevat akkoyunlu » euro uzerinde hayat kadini resmi olmasi » araba arkasi yazilari » turk solu » ask karartir » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » oasis » not a second time » basligi altinda onune gelene hakaret etmek » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » malumatfurus » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » izlanda » berfin