adimlar 

kapat
  1. asaf halet çelebi şiiri.

bir adım attığım yerde
    ne vardı ki
    gitmemle kayboldu

her adımımda
    sonsuz ben'leri koyuyorum
    boşluğa
    ve yine ben dolmuyorum

geçip gittiğim yerlerden
    iç içe
    öne
    ve arkaya bakan
    bir sürü
    ben
    ler
    koymuşumdur
    eskileri çocuk
    şimdikiler ihtiyar
    #1865783 (yasakani, 05.07.2007 02:17)
  2. Mayıs 1943 - nisan 1944 arasında ankara'da yayımlanmış marksist bir yaklaşıma sahip olan, behice boran'nın sahibi olduğu aylık dergi. *
    #2937009 (bluevelve, 02.02.2008 13:26 ~ 13:28)

© 2008 - uludağ sözlük

adimlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. adimlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adimlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bas parmagi » saipsiz » derberker » boyterlok » eyitim sart » lost control » stv de oldugu alde oscar ayali kuran ayalperest » yanlislikla evcil hayvana basmak » filmlerde kotuler de kazansin » ramazan davulcusunun bateri caliyor olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games