adim hidir elimden gelen budur 

kapat
  1. hıdır isimli şahsiyetten hareketle, yapabildiğim bu anlamına gelen özdeyiş.
    iddiasız bir hıdır lafı.
    (bkz: ayranim budur yarisi sudur)
    (cikarinbeniburdan, 03.03.2006 13:17)
  2. benden, daha fazla bir şey beklemeyin mealine gelen söz öbeği...
    (ferrole, 14.04.2006 11:42)
  3. "daha ne bekliosunuz ki alla alla" nın daha bi kibar deyimsel versiyonu.
    (freedean, 15.05.2006 02:28)
  4. 'olusturabildigim soru zorlugu budur,daha fazlasını zamanı gelince yaparım caanim ' anlamına da gelebilecek sözdür.
    (cutcut, 27.06.2006 11:03 ~ 11:05)
  5. yarim kafiye li söz öbeği
    (city walk, 27.06.2006 12:40)
  6. "bu işi başarabilmek için çabalamamın daha ötesi atomlarıma parçalanmaktır", "benden bu kadar" gibi anlamlara gelen söz öbeğidir.
    (gelberiyargelberi, 05.07.2007 17:47)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» avini bekleyen moderator » noob saibot » viii henry » nasyonal sosyalist » shalamar » kamusal alan » elveda rumeli » japon atasozleri » uhu » kuskus makarna » bir tarihi eser olarak deniz baykal » hepimiz piciz » kolera » sahinlerin torpido gozundeki catlak » marifeti kendinden menkul » ikarus » bi saniye » fonksiyon » aralarinda kusak farki olanlarin evlenmesi » bank asya birinci lig play off karsilasmalari » kocaklama » fortis turkiye kupasi » kralice 2 elizabeth » celebrity » cicek alinmasini sevmeyen kizlar » backslash » kiziltepe nin tarihi eserleri » beni burda birak » gemile camping a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa