adim gibi eminim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ninem onun gibi dusunseydi adim billy olurdu
  2. eminim
  3. iki gozum eminim sen yoksun
  4. eminim tanri var bugun
  5. 6 zayifli karneye adim adim yaklasan insan
  6. adim adim populer yazar olma rehberi
  7. sozler sahteymis ceken neydi adim adim
  8. adim mesut gobek adim bahtiyar
  9. bana bir adim gelene ben iki adim giderim
  10. ne bi adim onde ne bi adim arkada olacaksin

© 2008 - uludağ sözlük

adim gibi eminim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. adim gibi eminim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adim gibi eminim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuncay guney » all that remains » annenin dovme yaptirmasi » oramar turkusu » liseli ayarindaki universiteliler » oral ve oksan cifti » demokrasi isyanlarin rejimidir » sevgilini gozlerinin icinde kaybolmak » kol gibi sican kiz » edavat a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci