adim adim kiz tavlama 

/ 2
kapat
  1. adim adim kiz tavlama

bir hanımefendiyi baştan çıkartma yollarının madde madde sıralanmasıdır. *
    efendim her zamanki gibi maksat hizmet, maksat genç dimağlar heder olmasın, faydalansın.
    evet gelelim bu adımlara:
    1)kızı göze kestirme
    evet beyler, öncelikle tavlayacağımız dişiyi seçmeliyiz, ne demişler hedefini bilmeyen gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. okuldaki ayşe, mahalledeki fatma, satış sorumlusu hatice derken olmaz bu iş. öncelikli amaç bu dişilerden birini( evet sadece birini) seçmek ve gözümüze kestirmek. o artık sizin hedefiniz, onu iyi takip edin.

2) bilgi toplama
    arkadaşlar ikinci adımımız araştırmaya yönelik, bilgi toplama. kıza belli etmeden evet bu kısmın altını çizmek hatta üstünü renklendirmek istiyorum kıza belli etmeden onun hakkında öğrenebileceğiniz her şeyi öğrenin. aynı okulda olduğunuzu varsayalım, sessiz ve derinden takip edin mesela. kantinde ne yediğine dikkat edin, eğer cins bir tercihi varsa bu ilerde sizin ortak özelliğiniz olabilir(ne tesadüf geyiği). hangi dersleri anlıyor, hangilerinden kalmış, sigara içer mi, nasıl bir giyim zevki var, yolda yürürken hangi sarkıyı mırıldanıyor vesaire.. bunlar sizin için önemli şeyler, gelecekte kullanacaksınız.

3) tanışma
    bu kısmı aslında cok önemli gibi gözükse de o kadar önemli değildir. yani mesela tanıştığınız an merdivenlerden yuvarlandığınız ana tekabül ediyor diyelim, ilerleyen zamanlarda bunu örtbas edebilirsiniz, önemli olan uzun vadede karizmatik olabilmektir.
    bir bahane bulun, inandırıcı olmak zorunda değil. ayse ya baksana diyip fatma cıktığını öğrenip, adını elde etmenın verdiği haklı gururla yolunuza devam edebilirsiniz. amma ve lakin, biz ikinci adımda o kadar araştırmayı neden yaptık? işte bu adımda kullanmak için. bu kısımları ilerleyen günlerde diyaloglarla açıklayacağız.

4) kızın gözünde bir yere gelme
    evet beyler bu adım çok önemlidir, çünkü dişiler sizin dısardan ne olarak görüldüğünüze oldukça önem verirler. eğer bir arabanız, havalı bir yürüyüşünüz veya gecen hafta okulun en popüler kızını yatağa atmışlığınız yok ise bu aşamada ihtiyacınız olan sey bir kaç arkadastır sadece. bu arkadaslar kızın da görebileceği/duyabileceği bir ortamda sizi övecekler, olay bu kadar basit.
    en en yakınımızdaki örnek olarak, sözlükte başlığınıza "süper karizmadır, go kartta hepimize kan kusturmuştur, arabasıyla hız yapmayı sevmektedir, her girdiğimiz ortamda sayesinde çok eğleniriz, o bizim canımız ciğerimizidir" tarzında yazılmış entryler artı puandır. okulda ise, arkadaslarınız yanınıza gelecek ve benzer cümleleri kız kişisinin duyacağı bir biçimde tekrarlayacaktır. evet bu kadar basit, artık o da sizinle ilgilenmeye başladı bile.

5)tesadüfler yaratıp konuşma ve konuşmayı bitiren taraf olma
    kızın dikkatini çektiniz, onun gözünde iyi bir yerlere geldiniz, e adını da biliyorsunuz.. şimdi yakınlaşmaya geldi sıra.. artık okulda, kantinde, işte o dişi her neredeyse karsılastıkca onunla konusabilirsiniz. burada dikkat edilecek en önemli şeyler; dişiye asla fazlaca iltifat edilmemesi ve lafın daima er kişi tarafından tamamlanıp ortamdan uzaklaşmasıyla son bulmasıdır. kızlar buna bayılırlar, ne harika kızların ne sümsük oğlanlara sırf kendilerine kötü davrandkları, onları umursamadıkları için deli gibi bağlandıklarını gördüm zira..

6) izolasyon
    `
    artık dişiyle belli bir ölçüde samimisiniz, en başta onun nelerle ilgilendiğinizi öğrendiğiniz için tanıştığınızda ne tesadüf olarak aynı şeyleri sevdiğinizi gördünüz, şimdi sıra izolasyonda. burada kastımız yatak değil elbette. öncelikle basbasa kalabileceğiniz bir kafe, öğlen yemeği yenilebilecek bir yer mesela. zaten siz hep sohbeti kesip giden taraf olduğunuz için muhtemelen kız kişisi "yaa ahmetcan hiç konuşamıyoruz doğru düzgün, en iyisi bu öğlen bi yemek yiyelim" diyerekten teklifte bulunacaktır. er kişinin havalı halinden eksilme olmayacaktır. izolasyon esnasında artık çiftimiz birbirini çok yakından tanımaya başlar ve çift olma yolunda ilerler.

7) sürpriz
    kim ne derse desin kızlar sürprizlere bayılır. ama sürpriz masraf demek değildir, çünkü amacımız minimum maliyetle dişi kişiyi tavlamak ve uzun vadede ondan yararlanmaktır. (yararlanmak kesinlikle kötü manada kullanılmamıştır, iktisadi terminoloji gözüyle bakılmıştır) nelerden hoşlandığınız biliyoruz demiştik, işte bu araştırma her adımda hayatımızı kurtaracaktır. onun için yaptığınız eğlenceli bir videoyu youtube'A koymak, defterinin içine not yazmak, gece o uyurken mesaj göndermek, hoşuna giden parfümü kullanmak, aniden karsısına cıkmak, çok istediği konsere bilet bulmak vb vb... bu sürprizler maddi durumunuza, yaratıcılığınıza göre değişmekle birlikte etkisi hep iyi yöndedir.

8) tebrikler
    bütün bu adımları başarıyla bitirdiyseniz ve kız kişisi hala yanınızdaysa, onu tavladınız demektir. tebrik ediyoruz.
    ilerleyen günlerde ilişki esnasında yapmanız gerekenleri de adım adım bildireceğiz, esen kalın efendim.

(bkz: marjinal fayda ve öğretileri)
    (bkz: gayemiz topluma hizmet)
    #939476 (marjinal fayda, 02.12.2006 16:41 ~ 16:45)
  2. çok çabuk gerçekleşmediği kesin olan kız tavlama şekli.
    #939514 (browninni, 02.12.2006 16:48)
  3. tavlayan ve tavlanan'a göre değişebilecek bir olay.
    #939524 (xsentos, 02.12.2006 16:49)
  4. yoğun istek üzerine en kısa zamanda diyaloglarla açıklaması ve yeni maddeleri gelecek olan adımlardır.
    (bkz: kendini beğenmiş insan)
    (bkz: marjinal fayda)
    #939663 (marjinal fayda, 02.12.2006 17:10)
  5. ne yaparsanız yapın, gözünüze kestirdiğiniz kızla fazla yakın arkadaşlık kurmayın, yüzeysel olun.. yani kanka olmayın. kızlar, kankalarına sevgili gözüyle bakmaz..
    #939777 (fakeplastictrees, 02.12.2006 17:34)
  6. alakalı olabilir: (bkz: adım adım erkek tavlama) (doldurduk bakabilirsiniz)
    #939826 (marjinal fayda, 02.12.2006 17:43)
  7. her sabah kantinde bir kız ile karşılaşıyorsunuz. sizin ondan, onun da sizden haberi var. ancak, bir türlü o ilk hamleyi yapamıyorsunuz.
    işte burada devreye maksat muhabbet giriyor.*
    sakın ola " tanışabilir miyiz?" demeyin. sakın. herşeyi söyleyin ama bunu söylemeyin.
    kantinden birşeyler alırken yanına yaklaşın. ne alıyorsa bir sefere mahsus ondan alın. ve "bunlarda çok lezzetli ya." ya da "güzel dimi bunlar." gibi sıcak sözler söyleyin.
    burada kesin atın. sakın uzatmayın. üstüne gitmeyin. kızın bi tarafları kalkar. terkedip gidin mekanı.
    ertesi günün koridorda karşılaşın. ve yüzüne bakmayın. görmemezlikten gelin. kız kafasından "dün bana ilgi gösteren erkeğe ne oldu?" havalarına bürünecektir.
    ama bu süreci uzatmamanızda fayda var. yine karşışatığınız zaman ufak bir tebessümle yüzüne bakın. %99 aynı karşılığı alacaksınızdır. eğer almazsanız, bende buraları terkediyorum.
    bundan sonrası çok kolay. artık bütün işi hatun kişinin omuzlarına yükledik. sakın ondan ilgi beklemeyin. hiçbir kız göstermez. ama artık ne derseniz "eyvallah".
    gidin, muhabbet edin. sakın "laçka" erkek durumuna düşmeyin. kendinizi ağırdan satın ama ilginizi eksik etmeyin.
    mümkünse karşısına, bir-iki farklı kızla çıkın. yanında kız olan erkek herzaman çekicidir.
    ya gerisi o kadar kolaydır ki; çorap söküğünü sökmek daha zordur.sakın ona erkek arkdaşın varmı veya eski erkek arkadaşlarından bahset demeyin. eğer erkek arkadaşlarından konu açılırsa, "sevgili bulduktan sonra terkedilmek üzere" kabul edilmiş bir arkdaştan ilerisine gidemezsiniz.
    ve unutmayın. bir yerlere gidin ve onu çağırmayın. fakat daha sonra çağırın. gelme olsılığı %80.

dipnot: daha zeki olduğunuzu asla unutmayın.
    #939905 (maksat muhabbet, 02.12.2006 18:02 ~ 03.12.2006 10:50)
  8. kızına göre değişecek adımlardır.
    #939940 (hendrix, 02.12.2006 18:13)
  9. Sözlükte kızların nasıl tavlanacağı üzerine bir başlık açmak da bu adımlardan biri olabilir tabii olmayabilir de.
    #939976 (baybars, 02.12.2006 18:19)
  10. (bkz: cek klarki kap kizi)
    (bkz: 1957 model zamparalik teknikleri)
    #939990 (mulayim, 02.12.2006 18:22)
  11. her ne yontemle kızı tavlamaya calısırsak calısalım, internetin* ne kadar fazla hayatımızın içinde oldugun gosteren adimlardır.

misal:onun için yaptığınız eğlenceli bir videoyu youtube a koymak.
    sozlukteki nick altı entryler.
    #940002 (Rurouni Kenshin, 02.12.2006 18:25)
  12. iki arkadaş tarafından yapılacak kesin çözümlü taktik. şöyle uygulanır:

1- hatuna kesik delikanlıyla kankisi hatuna bakarak ve duyabileceği şekilde konuşurlar:

- oğlum bu lan yeminle aynı o.
    - hacı o daha uzundu sanki.
    - yok aga o, kesin o. sorucam ben ya.
    - yok olum o değildir bence.

2- tabi hatun kıllanır biraz erkek kişisi kızın yanına gider soruyu sorar:

- afedersiniz siz şu x tv kanalında 3. olan model değilmisiniz?
    - yok canım nerden çıkardınız ehi.
    - tabi ya olamazsınız siz daha güzelsiniz.
    - ay canım saol.
    - ee ne içersiniz ben ali veli ahmet....

olaylar gelişir..

sağlam yoldur tavsiye edilir..
    #940007 (baracuda, 02.12.2006 18:26 ~ 04.01.2008 16:12)
  13. (bkz: bırakın bu işleri)
    #940253 (dr.SN, 02.12.2006 19:14)
  14. (bkz: bi iş olacaksa olur) bezgin bekir.
    #1010142 (vadideki zumbuk, 17.12.2006 04:33)
  15. kızı koşarak tavlayın, hızlı hareketler yapın. başlıkta da belirtilmiş ve emredilmiş zaten "adım adım kız tavlama!"
    #1010144 (salca, 17.12.2006 04:36)
  16. kesinlike aşık olunmamalıdır.*
    #1010154 (Gerko, 17.12.2006 04:43)
  17. kız tavlamak bir sanattır ve sanatta her zaman kendini sanatcı zannedenler olacaktır...!
    #1010186 (lombakmummy, 17.12.2006 04:58)
  18. beceremediğim ve becermek istemediğim öğretidir.
    uzun vakitdir sevgilisi olmayan erkeğin sevgilisi zaten yanlızlıktır. tapacağı, seveceği, kıskanacağı kısacası aşkın bütün hislerini onda yaşayacağı sevdiceğini beklemektedir sabırla.

fakat "yanlızlıkta acıtmaz mı ?" diye soracak olursanız;

"yara kanar ama acıtmaz"
    #4068353 (eses taraftari porsuk canavari, 10.10.2008 01:03)
  19. en zor kısmı tanışmaktır.

her sabah makinenin kantininde karşılaşırsın.konuşmaz.bir bahane uydurup muhabbet açman lazım ya da masum bir soru sorman lazım.ve bu bahane inandırıcı bişey olması lazım yoksa abaza damgası yersin..

masum bir gülümseme ile inandırıcı bir muhabbet açarsan kızın ilgisi varsa konuşur.bu andan sonra kız kendi haline bırakılırsa ve dötü kaldırılmazsa muhabbet ilerler ve sevgilisi olup olmadığını zaman içinde anlarsınız.tabi siiz yedekte tutuyorsa hayatta anlayamazsınız.arkadaş ayağı yapıyorsa da ordan uzayın.
    #4302929 (ancuez, 30.11.2008 23:51)
  20. faideli bilgilerle dolu bir başlık görünce insan sevindirik olabiliyor zaman zaman. ayrıca başlığın diğer bi ismide (bkz: adım adım kendini deşifre etme yöntemleri) de olabilir!..
    #4337616 (vladurakul, 09.12.2008 19:36 ~ 19:37)
  21. dilber tavlama konusunda uzman olan yazarlardan aydınlatıcı bir başlık. *
    #4337627 (Psiche, 09.12.2008 19:41)
  22. yakisiklilik en azindan karizma, cepte siskinlik, iltifat edebilek duzeyde zekilik gerektiren aslina bakarsan biraz zor bi hadise.
    #4507727 (devvvill, 11.01.2009 23:38)
  23. gerçekleştirilmesi çok zor değildir. ama bence yeni kız arkadaş edinme yöntemleri olarak ele alalım başlığı:

1. sıradan gözüken bir mevzu ile tanış. tanışma faslını çok kısa tut ve tel falan isteme.
    2. hoşlanma belirtileri göster, bişeyler gevele ama utangaç gibi görün
    3. ondan uzaklaşır görünüp başka kızların arasında bulun, onları güldür, hedef kız seni görsün
    4. saçma bi sebepten telefonunu iste, sende ona ver ama sebep çok sıradan gözüksün
    5. hedef kıza bir sürpriz yap, küçük bir hediye ver ama kendi emeğin olsun, verirken gözlerinin içine anlamlı bak, hafif ama etkili bir gülümseme ile "şimdi gitmem gerekiyor" deyip ayrıl
    6. bir hafta kadar hiç karşısına çıkma, telefon da etme, telefonu ondan bekle
    7. hala telefon etmediyse başka bir kız grubu içindeyken onunla şans eseri karşılaşmış gibi gözüküp onu da bir aktiveteye çağır, gelmezse üsteleme
    8. bekle
    9. olmazsa başka birine yönel, eskisini de boşlama ne olacağı belli olmaz. baştan aşamaları tekrar et.

not: çok çapkın imajı verme, cool da takılma. kadınlarla samimi ama çok rahat takılan biri gibi olman yeterli. doğal davran, yanlışlıkla ağzından seni seviyorum gibi bişey çıkarken kendini durdurman ona bağıra çağıra "seni deliler gibi seviyorum" dan kat kat fazla etki yaratacaktır. çünkü bilinç altında seni önemsiyorumu verip gizlemeye çalışmak daha etkili görülür.

yanlışlar ve doğrular:
    yanlış: benimle çıkar mısın?
    doğru: yeni bir cafe açılmış ve inanmazsın süper bir kahvesi var, arkadaşımla gittim çok beğendim. akşamüstü çok iyi gider, ne dersin?

yanlış: kız arkadaşım olur musun?
    doğru: seni daha da yakından tanıdıkça öyle hoşuma gidiyor ki...

yanlış: seni çok seviyorum, senin için herşeyi yaparım
    doğru: seninleyken zamanın nasıl geçtiğini bir türlü anlayamıyorum. enerjini hissediyorum ve bu bana öyle iyi geliyor ki, neyse doyduysan kalkalım mı? benim bir işim vardı da onu bile unutmuşum...

yanlış: tanışabilir miyiz?
    doğru: yere bir not düşürüp, "pardon bu not sizden düştü" deyip notu ona verin. nota önceden mesela şöyle yazabilirsiniz. "tatlılığından seninle tanışmaya bile cesaret edemedim, ne kadar aptalım di mi?" hemen oradan uzaklaşıp sonrasındaki günlerde tesadüfen karşılaşmış gibi yapıp esas tanışma başlatabilirsiniz. yani işin özü ilk hareketi çok sert yapmamak ve sanki yanlışlıkla olmuş gibi göstermek ama ilgilendiğinizi de belli etmektir. tek fark doğrudan değil de dolaylı olarak belli etmenizdir.
    #4507650 (dag evi, 12.01.2009 01:44)
  24. alişanın bir şarkısı vardır önce bana para lazım sonra bana aşk lazım para ilk kuraldır.bu kesin.nice tipsizler ne güzellerle gezer.nasıl ya dersiniz.sonra pahalı bir arabaya binerler.aa tamam dersiniz.
    #5138350 (pseco, 02.05.2009 19:20 ~ 19:21)
  25. en doğalı olmak yetecektir. eğer karşı tarafa yetmiyorsa sagopa kajmer'in bir şarkısından geliyor
    (bkz: ben kimseyi kaybetmedim herkes beni kaybetti) *
    #5438331 (Meftuni, 21.06.2009 13:24 ~ 13:25)
/ 2
Copyright © 2009 - uludağ sözlük

adim adim kiz tavlama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adim adim kiz tavlama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adim adim kiz tavlama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about adim adim kiz tavlama. Copyrights of the articles are belong to their authors.