adi yilmaz 

kapat
  1. ahmet kaya'nın dosta dusmana karsi albümünde bulunan güzel parçası.
    #875518 (Elendil, 18.11.2006 10:44)
  2. yılmaz güney'e yazılmış, aşmış şarkı.
    #2235748 (aman heri, 31.08.2007 15:36)
  3. türkçe karakter sorununa maruz kalsa da asla adi olmayan, yılmaz olan, dalyan gibi, dağlardan hesap sorulmayacak kişilere hitaptır, makamı yoktur.
    #2791253 (flyaway, 04.01.2008 23:10)
  4. sözleri söyledir:

dalyan gibi bir çocuktu
    benim gözümde küçüktü
    küstüde dağlara cıktı
    iner mi inmez mi bilmem

şimdi dağların tozudur
    belki isyanın sazıdır
    halen kalbimde sızıdır
    diner mi dinmez mi bilmem

adı yılmaz kendi yılmaz
    makamı yok dem tutulmaz
    dağlara soru sorulmaz
    döner mi dönmez mi bilmem

mavi gözleri boncuktur
    ölüm korkusu şuncuktur
    azrail atı kancıktır
    biner mi binmez mi bilmem

parkasına kar yağmıştır
    bir kenarda ağlamıştır
    belki elleri yanmıştır
    söner mi sönmez mi bilmem

adı yılmaz kendi yılmaz
    makamı yok dem tutulmaz
    dağlara soru sorulmaz
    döner mi dönmez mi bilmem
    #2903981 (el matador, 27.01.2008 16:50 ~ 16:51)
  5. cirkin kral'ı anlatan şarkı.
    #2903989 (farah, 27.01.2008 16:52)
  6. bir yilmaz guney destanıdır. güzel ve samimi bir destandır. *
    #3085141 (meredith, 02.03.2008 21:36)
  7. rakı kokan bir şarkıdır. kafayı bulmuş kadar olunur dinlerken. bunun sebebi de direkt olarak ahmet kaya'dır. muhteşem okuyup, mehteşem çalmıştır. * * *
    #3090138 (meredith, 03.03.2008 22:36)
  8. adi yilmaz soyadı güney.
    #3626830 (kel kör kirpi, 06.07.2008 12:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

adi yilmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adi yilmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adi yilmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about adi yilmaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » muhendis adam » asal sayi » dik durmaya calisan insan » tanzanya » toefl ibt » altay cumhuriyeti » olmasi halinde » al nihat i ver guiza yi » mizahin mizaca kattiklari » suriye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » insaata goturduler uc kisiydiler » muhabazakar » methusena » emre aydin » die hard » pezevenk gomlegi » neslihan demir » seytan olsam ben de isyan ederdim dedirten tipler » 24 ocak 1980 » i belong to che