adi ustunde zaten ogretmen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. el el ustunde el got ustunde oturmak
  2. ogretmen katili ogretmen
  3. ogretmen ogretmen diyaloglari
  4. ben zaten
  5. zaten
  6. bu baslik zaten var
  7. zaten yoksunuz
  8. ben zaten biliyordum
  9. ben uyanacaktim zaten
  10. biliyodum zaten

© 2008 - uludağ sözlük

adi ustunde zaten ogretmen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adi ustunde zaten ogretmen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adi ustunde zaten ogretmen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» capa » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » le dejeuner des canotiers » richard ramirez » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » ulu tv icin program onerileri » farkinda olmadan domuz eti yemek » kadin erkek esitligi » devrimcilik romantik bir ozentidir » bikini bolgesini bronzlastirmak » nietzsche agladiginda » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » n sync » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » if we don t end war war will end us » sungur savran » la havle ve la kuvvete falan olmak » kurtlerin azinlik olma hevesi » silikon yastik » uludag sozluk yazarlarindan hayat tavsiyeleri » alim icin din yoktur » ask yaslandirir » kanyon » kisveye burunmek » a nick » tkp » kacin buyuyor galiba » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » prenses perfinya da yakalanan star wars tadi