adi neeeee 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ad
  2. ad aktarmasi
  3. ad astra
  4. ad astra per aspera
  5. ad aware
  6. ad aware 2007
  7. ad aware se
  8. ad bilimi
  9. ad cekimi
  10. ad dayaniklilik testi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

adi neeeee başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adi neeeee ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adi neeeee nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about adi neeeee. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran videolar » yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » no promise » devedikeni » karpuzkabugu » uludag sozluk » kacak kelebek » sozlukle ilgili istekler » july4th » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » arjen robben » montajelemani » ask » yeni uuser olacaklara nick onerileri » prince of darkness » uludag sozluk ten soguma nedenleri » hepimiz ermeni yiz » silik entry havzasi » alwayssleepy » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » turkcell in 3000 sms kampanyasi » telsim den bedava kontor kazanma yollari » fasilda dinlenecek sarkilar » deizm ateizm » fuzuli divani » sahin k nin soyadi » rus salatasi » bagi » back to black » mağara dönemi espirileri » ctunnel » huysuz ve tatli kadin » ferrum fort » duyulmamis kufurler » ataturk ile ilgili siirler » salak ucak yolcusu diyaloglari » fatma belgen » korkmasam seni sevmekten » ataturk ile ilgili siirler » sevgiliye sorulmamasi gereken sorular » ask yakar » kifayetsiz muhteris » irish blood english heart » oraklacekicledevrim » yildiz » yeni duydugu sarkiyi 1 ay boyunca dinleyen insan » sacmalamak » kasadaki paralar bana ait cocuklar » kedi bize kari bul lan allahsiz » steve harris » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » basligin basa kalma ihtimalini sevmek » la philosophie dans la boudoir » yeni megane » alone with everybody » tacir » alkolluyken ezan okuyan muezzin » 51 inci turk biyigi ferhat guzel » ulkucu » almanya yenilince bizim de yenik sayilmamiz » dostum