adi konmus ayriligin 

kapat
  1. ayna grubunun bugüne kadar söylemiş olduğu en güzel ve en damar şarkılardan biridir. insanı ağlatma ihtimali alkol alımına paralellik göstermekle beraber her daim yüksektir.

ben o eski ben degilim cok degistim elde degil
    ben o eski ben degilim yuzum gulse icim zehir
    ayriligin kiyilara vurdu beni
    kaybedenler kumsalinda her gun agliyorum
    akan yillar surukleyip kiyilara vurdu beni
    kaybedenler kumsalinda seni bekliyorum

adi konmus ayriligin cok iyi biliyorum
    seni hala seviyorum
    gunu gecmis bir sevdayiz cok iyi biliyorum
    seni hala seviyorum

esti ruzgarlar bir siir oldun dudaklarimda
    tarih olmus sarkilarda hep seni soyluyorum..
    #925641 (alpiloji, 29.11.2006 13:55 ~ 13:56)
  2. genelde sevgilinin seni terkedeceğini anlamak suretiyle hemen karşı atak yaparak terketmek eyleminden sonra, elinde rakı da olsa, bira da olsa, kola da olsa bir yudum alıp kendini sarhoş havasına sokarak avaz avaz söylenen hisleri büyük bir şarkıdır.
    #925668 (fozgeg, 29.11.2006 14:01)
  3. (bkz: al benden de o kadar)
    #927121 (dmjoes, 29.11.2006 20:05)
  4. aynanın en iyi şarkılarından biri. tekrar tekrar dinlenebilecek bir şarkı.
    #2302119 (dreamcatcher147, 12.09.2007 02:55)
  5. örnek gösterilecek kadar güzel bir aşk yaşarken gün gelir değişmez bozulmaz sandığınız sevginiz yıpranmaya başlar sevdiğiniz yavaş yavaş uzaklaşmaya başlar anlarsınız aranızdakilerin biteceğini kabullenmek istemesenizde, adı konsada ayrılığın onu hala deli gibi seviyorsunuzdur. sevdanızın günü geçmiştir. ve bitmiştir... işte o duyguları en iyi anlatan ayna grubunun en güzel şarkısı.

"ben o eski ben degilim cok degistim elde degil
    ben o eski ben degilim yuzum gulse icim zehir"
    #2367040 (nickmickbulamadim, 23.09.2007 16:55)
  6. uzatmaları yaşıyorsundur artık hayatında, sevgilin vardır ama ruhen bunu hissetmemeye başlarsın, bitecek gün yaklaşmıştır biliosundur artık ayrılcaksındır. adı konmuştur ayrılığın çok iyi biliosundur ama hala seviyorsundur.. işte tam bu durumdayken dinlenebilecek en anlamlı şarkıdır ayna grubunun en güzel en dinlenesi en gerçekçi şarkısıdır.
    #3235344 (b butterfly, 06.04.2008 00:44)
  7. sevgiliden ayrılamadan önce sevdiğim dediniz insanın açıp bu şarkıyı size dinletmesi.niyetin budur defol git denir ancak.
    #3235352 (jaspe, 06.04.2008 00:46)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

adi konmus ayriligin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adi konmus ayriligin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adi konmus ayriligin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about adi konmus ayriligin. Copyright of the articles are belong to their authors.