adi hakan olanlarin sakird olmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kil olanlarin mutsuz olmasi
  2. adi x olanlarin genelde abc olmasi
  3. adi x olanlarin yavsak olmasi
  4. adi tolga olanlarin gay olmasi
  5. adi serhat olanlarin yavsak ve kil olmasi
  6. guzel olanlarin sanssiz olmasi
  7. adi ender olanlarin yavsak olmasi
  8. ismi aydin olanlarin kus olmasi
  9. adi onur olanlarin yakisikli olmasi
  10. adi tolga olanlarin yavsak olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

adi hakan olanlarin sakird olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adi hakan olanlarin sakird olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adi hakan olanlarin sakird olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» menajerlik oynarken pardesu giymek » rapper ninja » ethembaki » tarsus » her gune bir dua » uludag sozluk » sekeri buzdolabinda aramak » anlamadigi seylerden hoslanan insan » fenerbahce vs galatasaray » deniz kestanesine basmak » inzivaya cekilmek » mizah dergilerinin iki yuzlulugu » bir boka benzemeyen minimal siir » ben ulkemi adeta pazarlamakla mukellefim » vanti lator » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask » paragrafta anlam » okula gitmeyince coken huzursuzluk » mmorpg » kafaya takilan sorular » su 35 » asfaltiniz hayirli olsun » sylar » mentol » coolgoose » ergen kizlarin msn nickleri » jupp derwall » veled i zina » fabio paim » kendim ettim kendim buldum