adettendir 

kapat
  1. yapılan işin adet olduğunu belirtmek için söylenen, karşı konulması güç söz.
    (asiti kaçmış kola, 10.09.2006 13:05)

© 2008 - uludağ sözlük

adettendir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yapilmis en aptalca dalginlik » izmir » yedinci cadde » hepimiz gokhan ozcelik iz » pinhani » corpsefire » kulotlu corap » kizlik zarini diktiren kiz » sozlukle ilgisiz istekler » cavusu tokatlamak » fox tv » sony playstation 3 » vaclav sverkos » multiple myeloma » abate di tivoli » bilgisayar basinda zikir cekmek » hakiki seri eksi oy veren ibne » hazreti ali » yumusak agizli » yirtik krampon » diyarbakir dan mi geldiniz » gulsin onay » yarasi saklim » pirsos » ask » izlemeden fikir sahibi olmak » ataturk yasiyor » seyahatname » keren ann » yuzde 47 nin turk vatandasligindan cikarilmasi » testimonial » seri eksi oylarin karmayi etkilememesi » arkan in kaplanlari » hayati tespitler » adana turuncudur » acemiler net » askeriye kantini » kurk mantolu madonna » abberline » 2008 » paci » seovinin gelecegi » ataturk yasasaydi genclige sorardi » en begenilen yazar nickleri » surekli trip yapmak » mutalaa cinneti » daragacinda olsak bile son sozumuz fenerbahce » kapson » tadim pizza » claudio abbado a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa