adet yerini buldu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hak yerini buldu
  2. adalet yerini buldu
  3. adet yerini bulsun
  4. su catlagini buldu
  5. teneke sahibini buldu
  6. aihm erbakan i bu kez hakli buldu
  7. erdogan in prensi parayi buldu
  8. carsi uygun buldu sorun yok
  9. benim kocam findigi buldu
  10. benim karim portakali buldu

© 2008 - uludağ sözlük

adet yerini buldu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. adet yerini buldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adet yerini buldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sifat tamlamasi » gece gunduz » aci » heath ledger » takim tutar gibi parti tutmak » mutlu olmak icin » voice of the soul » ulan kanimizi iligimizi somurdunuz lan allahsizlar » ulu sozluk e bir daha gelinse alinmayacak nickler » aramaya inanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games