adet kanamasi 

kapat
  1. (bkz: süreyya ayhan)*
    #3363974 (TTTDDD, 06.05.2008 15:04)
  2. (bkz: regl)
    #3363979 (vurursa gol olur, 06.05.2008 15:05)
  3. her ay hastane hastane dolaştıran, küfür edilesi süreç... yahu merak ediyorum bir erkek olarak ben o ağrıyı ne kadar çekerdim.
    #3364028 (grafikirimgeldi, 06.05.2008 15:16)
  4. dikkat edilmesi gereken bir durumdur;sokakta başınıza geldiğinde ne yapacağınızı bilemeden panikleyebilirsiniz soğuk kanlı olmanız gerekir soğuk kanlı olmanın adet kanamasına bir faydası varmıdır * yanınızda gerekli olan** taşımalısınız.
    #3364037 (comenta, 06.05.2008 15:17)
  5. normal şartlarda yani olağanüstü durumlar (yumurtalıkları etkileyen bir hap kullanılması ör: ertesi gün hapı, aşırı stres, hastalık, hamile kalınması v.b.)dışında bu dönemi düzene girmiş bir kadın/kızda her 28 günde bir gerçekleşen olaydır. süresi 3 gün ile 1 hafta arasında değişiklik gösterir. regl, ovülasyon, mensturasyon, aybaşı, pembe teyze, kızsal hastalık, sadece hastalık, adet v.s. olarak da bilinir.

Bazı uyarılar:

-bu dönemin yaklaştığını şu gibi belirtilerden anlayabilirsiniz: tatlı krizi, aşırı duygusallık, aşırı sinirlilik, kapris, mide bulantısı, depresyon hali v.b.
    -kanama başladıktan sonra da bu gibi belirtiler devam etmektedir çoğu zaman.
    -bu her bayan için geçerli değildir. kimileri bu dönemi kimse farketmeden geçirir. hatta orkid değiştirme aktivitesi dışında kendileri bile farkına varmayabilirler. (bkz: kutsanmış genler) (bkz: mutlu azınlık)*
    #3364184 (gLazada, 06.05.2008 16:05)
  6. bu süre zarfında ağrı çeken bünyeler için (bkz: majezik)
    #3364203 (mucize, 06.05.2008 16:10)
  7. ilk bir kaç gün şiddetli ağrılara yol açan kanamadır. Ağrı kesici ilaçlar yerine, sıcak süt ya da muz tercih edilebilir.
    #3364260 (arzoom, 06.05.2008 16:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

adet kanamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adet kanamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adet kanamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about adet kanamasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkcell in 3000 sms kampanyasi » telsim den bedava kontor kazanma yollari » fasilda dinlenecek sarkilar » deizm ateizm » fuzuli divani » sahin k nin soyadi » rus salatasi » bagi » back to black » mağara dönemi espirileri » ctunnel » huysuz ve tatli kadin » ferrum fort » duyulmamis kufurler » ataturk ile ilgili siirler » salak ucak yolcusu diyaloglari » fatma belgen » korkmasam seni sevmekten » ataturk ile ilgili siirler » sevgiliye sorulmamasi gereken sorular » allahinemripeygamberinkavli com » arabaciarabayatasget » acindirik » unutulmayan dizi replikleri » yaran youtube yorumlari » karsi penceredeki saksiyi kiz sanip kesismek » chp nin huseyin uzmez i desteklemesi » bilkent universitesi makina muhendisligi » yetkisiz insanlarin katisiksiz demokrat olmasi » kantale » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » pink » finans yonetimi » metin hulagu » solda birlik » benim de soyleyeceklerim var » 70 yil once dersimde yasananlarla yuzlesmek » erin wasson » arjantin milli futbol takimi » nev york nev york seni yenecem laaaa » twista