aday adayi 

kapat
  1. aday bile olmayı başaramamış, aday olmayı bekleyen statü.
    #266612 (asiti kaçmış kola, 21.05.2006 14:20)
  2. sözlük için; (bkz: çaylak çaylağı)
    #266617 (redwinemania, 21.05.2006 14:22)
  3. aday olabilmenin bile kıymete bindiği hal.
    #3087618 (teknick47, 03.03.2008 12:53 ~ 12:54)
  4. oskar da ulaşabildiğimiz en üst nokta.
    #3774972 (mrs lautrec, 05.08.2008 19:52)
  5. valla herhangi bir tanıma sığacak statü çerçevesinde olmayan kişidir. bari aday olabilse de tanımlasak.
    #3775064 (suLtanveLed, 05.08.2008 20:10)

© 2008 - uludağ sözlük

aday adayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aday adayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aday adayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» legen kemigi » rahatsozluk » beyaz ten » migfer » fuzzy logic » cocuga soylenisi guzel isim koymak » with apologies to jesse jackson » silik kutusunun devamli yanmasi » beklediginiz lider geldi » birbirine benzeyen unluler » sacma ruyalar » demet akalin benim nasil bir binici oldugumu bilir » susam sokagi » squadron » tsk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kastanyet » 15 ekim 2008 belcika ispanya maci » turk » miguel veloso » fenerbahce galatasaray kardesligi » cocaine cowboy » ulusalci » faith » yaran videolar » flatout ultimate carnage » yalnizligin anlasildigi anlar » surekli ben gay miyim acaba diyen erkek » darbe icin kasinmak » kapici tekmesi » dinci gazetecilik