adas muhabbetine giren yazar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tez yazar gibi entry giren yazar
  2. adas
  3. mustafa adas
  4. cenk gokce adas
  5. sizofrenin iki karakterinin adas olmasi
  6. tasak muhabbetine malzeme olmak
  7. msn muhabbetine arti oy verme istegi
  8. en cok entry giren yazar
  9. hapse giren yazar
  10. dun en cok entry giren yazar

© 2008 - uludağ sözlük

adas muhabbetine giren yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adas muhabbetine giren yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adas muhabbetine giren yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» notrinova » bathory » eve » wreqfasd » hipopotamus » ikiyuzlu ateist » medeni cesaret » oguzhan ozyakup » 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » kadinlari hamile birakan enteresan olaylar » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » lunokhod » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » ayar almak » dolores o riordan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bizar sanrilar » buyuk orta dogu projesi » yaran kufurler » serdar ortac tarzi dans » dacryphilia » gezin » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » fetullah gulen » yeni yili dansozle karsilamak » tanrilarin arabalari » apati » daum lucescu terim uclusu » super semih trailer » ferhat gocer in takim elbisesi » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar