adanada dogmus buyumus bir arkadasimdan alintidir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. alintidir
  2. arkadasimdan biliyorum
  3. selam adresini arkadasimdan aldim
  4. alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal
  5. ey mustafa adanada afatsum ye
  6. ey edip adanada pide ye
  7. ey nihat adanada tahin ye
  8. ey karay adanada yarak ye
  9. kuculmus de buyumus
  10. buyumus bir kiz cocugu

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

adanada dogmus buyumus bir arkadasimdan alintidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adanada dogmus buyumus bir arkadasimdan alintidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adanada dogmus buyumus bir arkadasimdan alintidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about adanada dogmus buyumus bir arkadasimdan alintidir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » karga » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » lost » ask » yazarlarin aslinda demek istedikleri » stevemcqueen » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » igrenc espriler » seri eksi oy veren ibne » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » karpuzkabugu » no promise » kacak kelebek » uludag sozluk ten soguma nedenleri » sen bilemezsin ne cektiriyor yoklugun bana » komünizmin yararları » yayindan kalkan diziler » yayindan kalkan diziler » gulriz sururi » kendini ifade edebilme » facebox » ilginc lakaplar » pes » yazum com » harika cocuk declan galbraith » otokorelasyon » vidz » xtube com » asena ile dans etmek » obsidiyen » ataturk es cinseldir iddiasi » adhezyon » playboy tv » romantik ortam » sozluk imana gel lan allahsiz » zall dan ozel mesaj almak » mandira devletleri » gametrailers com » diyarbakir halki gelecegine oy verecek » osmanli gibi politika yapmak » icinde antarktika gecen kullanisli deyimler » hertha galatasaray maci sonrasi alman insani » fko » mutluluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sperm sendromu » bu askin katili sensin » bir kisiyi ermeni diye asagilamak » fragmaniyla gaza getiren filmler » akp nin mhp yi prezervatif gibi kullanip atmasi » takinti » korkusuz korkak » northwich » kale seyahat » lev yashin