adana ticaret odasi anadolu lisesi 

kapat
  1. ato anadolu lisesi olarak bilinen lisedir.1996 yılında çukurova üniversitesi yolunda kurulmuş.alan bakımından oldukça zengin bir okuldur.yunus hocasıyla tanınır.saçına jöle süren garip öğrenciler havanın sıcaklığı ne olursa olsun okulun girişindeki çeşmede saçlarını yıkamaları gerekir.bir toprak saha.6 basket potası.bir voleybol kortu.bir hentbol sahası.küçü ormanlık bir alanı olmasıyla dıştan görünüşü cazip gelen ancak içindeki bir çok hocanın işe yaramaz olmasıyla kaybetmeye mahkum olan okuldur.2004 yılında her anadolu lisesi gibi son 7 yıllık mezunlarını veren okulun eski tadı kalmamıştır.
    #62289 (baadir, 12.02.2006 00:20)
  2. yedi yıllık halindeyken bir çok dostluk yetiştiren eğitim olarak ortalamayı aşamasa da geride kalmayan ama her mezununun hafızasında oldukça geniş yer kaplayan okuldur. yunus hoca sert ama bir o kadar içtendir. çoğu hocası(bknz.gülendam)gıcık ötesi olsada iyi insanlardır. özlenen okuldur... *
    #655105 (bgielle, 21.09.2006 22:40)
  3. öğrenci muhabbetlerinde kısaca ato olarak bilinen, çok iyi dostlukların kurulmasıyla efsaneleşmiş okul.
    #655143 (mozambik tavsani, 21.09.2006 22:49)
  4. (bkz: özledik be)
    #1186030 (dispatcher, 21.01.2007 19:38)
  5. http://www.atoal.com adresinden öğrenci sitesine ulaşabilirsiniz.site henüz yeni kurulmasına ragmen an itibariyle 59 üyesi bulunmakta...
    #1279412 (baadir, 09.02.2007 05:11)
  6. dosttan öte kardeşler kazandırmış,
    bitse artık dedik pişman olduk keşke bitmeseymiş dediğim okulum.
    *
    ps:babürüm kızma en kısa zamanda üye olcam ben
    #1307127 (jansery, 15.02.2007 14:18)
  7. sıcak bir cuma günü, ders bitimi 2000 küsür öğrenci istiklal marşını okuyup herele gürele evine koşmak için titremektedir. bu arada çok sevgili, muhterem müdür yardımcımız her haftaki klişe konuşmalarından birini gerçekleştirmektedir:

- aranızda okul aidatını vermediği halde kapı kıran vatan hainleri var. hayvan herifler!

o cümleden sonra hayata bakış açım değişti. işte öyle bi okuldur ato anadolu lisesi.
    #1649142 (yozishanko, 16.05.2007 08:16)
  8. Dağın başında, ormanın içinde bir okul. Her zaman seyhan anadolu lisesi*'nin gölgesinde kalmıştır.
    #1649152 (StarfreedoM, 16.05.2007 08:35)
  9. biricik lisem. evet belki ormandı, biz de vahşi bir hayat yaşıyorduk ama herşeye rağmen mutluyduk. bitse de kurtulsak dedik lise boyunca şimdi keşke diyoruz, keşke yeniden başlasak lisemize, ato'muza...
    yunus güldür ün dediği gibi ''ato'lu olmak ayrıcalıktır.''
    #2055571 (kacinkurbaasi, 02.08.2007 11:02)
  10. 19 eylül 2007 çarşamba günü mezunlar yemeği yapılacak olan eski okulum.
    #2292250 (kacinkurbaasi, 10.09.2007 11:10)
  11. eğitim öğretim hayatına yavuzlar motor meslek lisesimiydi * herneyse o okulda başlayan sonra kazım karabekir, incirlik lisesi derken kendi okuluna kavuşmuş; cefakar, bu yazıyla vefakar olduğunu da kanıtlamış öğrencilere sahip, hala müdür müdür bilinmez tahsin kocaboğayla * * özdeşleşmiş okul. efsanevi hocalara ev sahipliği etmiştir: mustafa kasa *, hacer kavlak **** ...vb. ilk akla gelenlerdir.
    #2850648 (ossy, 17.01.2008 08:26 ~ 19.01.2008 01:04)
  12. sadece kapı kırmana vatan haini dememiş hatta devletin malını yumruklayacagınıza beni yumruklayın diyen içten ötesi müdür muavini vardır.
    #3369123 (bgielle, 07.05.2008 20:09)
  13. Öğrencileri kendi aralarında ediyür, yapiyür, biliyür, gidiyür fiil ve aboov, neiyy, muhorarah rah rah ünlemleriyle konuşurlar. Eğitim kalitesi yüksek, ders verimi düşüktür.
    Öğretim kadrosu çok kalitelidir. Coğrafyacı Eyyüp Ötünç, tarihçi Çetin Öztürk, sosyolog munire ser, odtü mezunu ve diğer okul matematikçilerinin aksine öss sorusu çözmekte zorlanmayan matematikçi Sevgi Arman, felsefeci Bezihe Ufuktepe hatta kendi mantığı içerisinde değerlendirildiğinde dinci dr fatih menderes bilgili hep işilerinin ehliydiler.
    #3850631 (Ahmet Ruhi Elmas, 21.08.2008 19:29 ~ 09.10.2008 02:58)
  14. çok büyük bir alana sahip lisedir. eğitim kalitesi ortalama bir anadolu lisesinden çok iyidir. müdür yardımcısı yunus hoca'nın en önemli görevi saçı jöleli erkekleri ve eteği fazlaca kısa olan kızları yakalamaktır. kendisinden tokat yememiş ato'lu gerçek ato'lu bile sayılamaz.

sınıfın arkasındaki sıralardan birinde bozuk para ile futbol maçı yapılmaktadır. oyun sırasında sınıfta bir hayli gürültü vardır. tam o sırada yunus hoca komutan edasıyla içeri dalar. ben dahil arkadaki 4-5 garibanı sıraya dizer. tokat merasimini başlatır. sıra bana gelmiştir. branşı ingilizce öğretmenliği olan yunus hoca tokat öncesi bana şu şekilde uyarıda bulunur:
    take off your glasses

sonrası malum bir hafta güldük buna, çok severiz hocamızı. bir de coğrafyacı zeki çürük vardır ki sınıfı 4'er kişilik 9-10 gruba böler. 1'den 10'a kadar hazırlanmış grup numaraları her derste şans topu çekilişini anımsatan görüntüler eşliğinde çekilir. çekilişten çıkan şanssız grup elemanları o dersin konusu ne ise tahtada anlatmakla görevlidir. 4 eleman da anlatmayı bitirince, sınıfın diğer öğrencileri sunum yapmış gruba sorular yöneltirler. soruları başarıyla cevaplayan grup üyeleri birer aferin alıp yerlerine geçer. çok eğlenceli ders olur, zeki çürük de kral adamdır.

işte ato anadolu lisesi böylesine güzel yaşanmışlıklarla dolu, özlenilen bir okuldur.
    #4212620 (drop the leash, 10.11.2008 20:22 ~ 20:23)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

adana ticaret odasi anadolu lisesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adana ticaret odasi anadolu lisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adana ticaret odasi anadolu lisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about adana ticaret odasi anadolu lisesi. Copyright of the articles are belong to their authors.