adamlar bir hipodrom yapmis icinde at kostur 

kapat
  1. yabancı hayranlığına hafiften bir gönderme olan kelime öbeği.
    (nedir yani, 09.05.2008 15:30)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dugun gecesi evlenmekten vazgecmek » criss angel » osmaniye nin tarihi eserleri » 5 hastane dolastirilan yanan bebek » color bar » yengec dansi » bir yabanci dil olarak giyinmek » voodoo » o degil de bi emmanuelle vardi noldu ona » legende yikanmak » yaran diyaloglar » mehmet emin ay » bencil insan tavirlari » okuldan nefret ediyorum » mor ve otesi » kojiro hyuga otesi » ivan klasnic » aptal numarasi yapmak » 14 mayis 2008 zenit glasgow rangers maci » necip fazil kisakurek » polis » penis kardesligi » laguna beach » gurultuye getirmek » demir kirat » seovi » karin » sony playstation 3 » guluslerimizin bedelini oduyoruz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa