adam tutup eksi oy verdirmek 

kapat
  1. sözlükte biraz çevre edinmiş uuserlerin sevmedikleri yazar için arkadaşlarına haber verip "lan sıkın şu itin entrylerine" demesi durumudur.

(bkz: ben bugün bunu gördüm)
    #1378403 (cnkt, 05.03.2007 21:59)
  2. (bkz: kiralık seri eksi oy veren ipne)
    #1635714 (SHASHKIN, 12.05.2007 19:11)
  3. sözlükle kafayı bozmaktır.
    #1635795 (selmagezinir, 12.05.2007 19:34)
  4. -hey geronimo naber?
    +kötü olmak
    -neden gero?
    +ben kızmak. hatta gidip adam tutup eksi oy verdirmek bu ipnelere.
    #1635856 (trabzan, 12.05.2007 19:47)
  5. yaşının miladı kullandıgı kelımelerın düzeysizliğinden bellı olan yazar toplulugu eylemıdır. bir şekilde çoluk çocugun, playstationdan sıkılıp sözlukte gece gündüz pek bir randımanlı çalısıp ona buna bok atarak dıkkat çekme cabasıdır. (bkz: okan bayulgene özenme)
    #2134390 (luciddreaming, 14.08.2007 23:31)

© 2008 - uludağ sözlük

adam tutup eksi oy verdirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adam tutup eksi oy verdirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adam tutup eksi oy verdirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » mozole mirach » abdulaziz han » karateci kiz » kahve » cevir kazi yanmasin » yakin dogu universitesi tip fakultesi » iste gidiyorum » bakrac » golge haramileri » eve » actigi belalti basliga paso entri girmek » agzin yara oldugu donemler super yemekler olmasi » comorbidity » 311 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lisa garland » ltd » sabri sarioglu » karantinali despina » fettos » derdest » masumiyet muzesi » kufur etmenin insan ruhuna etkileri » angelique buz » ferhat gocer in takim elbisesi » afazi » ilker basbug » sara jay » sergen yalcin » haberturk