adam olamadim marjinal olayim 

kapat
  1. çok ağır bir sendromdur. hatta dikkat çekmek için ne yapması gerektiğini bilemeyen seçenekleri kullanamyan bireyin her seçeneği torbadan tombala çeker gibi her seçeneği rastgele denemesi durumudur. anlık dikkat çekmelerle short term memory'lerde kendine yer bularak ego tatmini isteği muhtemeldir.
    #2994806 (rejected, 12.02.2008 23:00)
  2. (bkz: bi bok olamadim punk olayim)
    #2994891 (successor, 12.02.2008 23:10)

© 2008 - uludağ sözlük

adam olamadim marjinal olayim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. adam olamadim marjinal olayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adam olamadim marjinal olayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenekon un ulusozluk yapilanmasi » meteorolog » yasli amcalarin kazi calismasina bakmasi » moses malone » ayrintilar arttikca yalanin inandiriciligi artar » alone with everybody » will bynum » gorunen gol klavuz istemez » yeni baslayanlar icin fransa » les 120 journees de sodome a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci