adam levine 

kapat
  1. maroon 5 grubunun kadife sesli, tarz sahibi ve yakışıklı solisti.
    #1199138 (yeselaa, 24.01.2007 13:39)
  2. maroon 5 ın süper hos sesli solisti.*
    #2412491 (bizbilmiyorennn, 01.10.2007 22:10)
  3. zaten şu hayatta bir (bkz: ashton kutcher) vardır bir de (bkz: adam levine) *
    #2456240 (dont be cute, 11.10.2007 11:18)
  4. maria sharapova için "yatakta ölü kurbağa gibi" demiş şahıs.
    #2497428 (double cross, 21.10.2007 01:56)
  5. yurt dışında müzik basınının, erkek fahise sıfatıyla hitap ettiği şarkıcı.
    #2518521 (beyazyelkenli, 26.10.2007 00:29)
  6. sivilceli, çirkin ve daima "looser mode on" ergenlerin idolü olmaya aday sanatçı. şöyle ki, adam levine'in rolling stone dergisine verdiği röportajda ergenlik dönemine dair itirafı aynen şöyle;
    "çocukken çok ağır bir sivilce sorunum vardı. hayal edebileceğinizin on katından daha kötüydü (yüzümün hali). 15-16 yaşlarıma kadar kızlarla aram berbattı. Sonra saçlarımı uzattım, bir gruba dahil oldum ve her şey yoluna girdi. * *"
    #2518579 (beyazyelkenli, 26.10.2007 00:45)
  7. kliplerindeki ekranı delen bakışlarıyla bayanları ekrana kilitleyen yakışıklı vokal. * *
    #3119033 (uretim cini, 10.03.2008 16:35)
  8. bol oktavlı bir sese sahip maroon 5 vokali. ayrıca çok kıvrak bir gırtlağı vardır, tikidir, playboydur ama iyi çocuktur vesselam.
    #3696979 (dickheadjapanesesoldier, 21.07.2008 16:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

adam levine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adam levine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adam levine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about adam levine. Copyright of the articles are belong to their authors.

» she will be loved » ying yang twins » adam levine » if i fell in love with you » cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » yok mi » cezayir meneksesi » kucuk kadinlar » piramit » sesler » yaran msn iletileri » sevda » bluevelve tarzi entry girme rehberi » kliplerdeki yangin vanasi patlatma ritueli » cemiyette pisiyoruz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » siktirin gidin » baba ve pic » where is my mind » el freninin elinde kalmasi » sevisirken kalp krizi gecirmek » ben guzel ahlaki tamamlamak uzere gonderildim » amos oz » the summer of katya » yazik oldu yarinlara » george cooper