adam henuz olmedi biraz daha vuralim 

kapat
  1. profesyonel linç insanının söylemi, adamı gerek kalitesiyle gerek söylemleriyle döven fakat yine de hala yaralı olduğunu gören kişinin arkadaşlarını biraz daha gayrete teşvik cümlesi.
    #2871274 (ben bugun bunu gordum, 21.01.2008 00:44)

© 2008 - uludağ sözlük

adam henuz olmedi biraz daha vuralim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. adam henuz olmedi biraz daha vuralim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adam henuz olmedi biraz daha vuralim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kim bakmis » enternasyonel malazgirt kosusu » dani filth » icince sapitan arkadas » tikla arkadas bul » action research » david meshow » gunluk fala gore hayatini surduren kizlar » her sey vatan icin » kucukken okunmus kitaplar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games