adam hayatinda nargile icmemis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayatinda hic sigara icmemis olmak
  2. hayatinda hic ayran icmemis insan
  3. hayatinda hic icki icmemis olmak
  4. hayatinda hic espresso icmemis insan
  5. hayatinda hic turk kahvesi icmemis insan
  6. istanbul u hayatinda gormemis adam
  7. hayatinda gobegini kasimamis adam
  8. yememis icmemis yazmis
  9. hic eski camel icmemis olmak
  10. hic kopekolduren icmemis zavalli zenginler

© 2008 - uludağ sözlük

adam hayatinda nargile icmemis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adam hayatinda nargile icmemis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adam hayatinda nargile icmemis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» schizo » yayla zamani » ticaret odalari » demirci atesi » ciftlik » kapali bir kapidir cehennem » ozdemir asaf » alternatif sigara paketi uyari mesajlari » 10000000000000000000000 » faith » sozlesmeli subaylik » cep telefonun tuslarinin silinmesi » sahaya cikan takimi alkislamak » 100000000000 » cikista senlik var » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayalleri olmayan insan » baskanim beni al » b 35 » kemalizm » butun mallar toplandik msn zirvesi » din » xbox live » ataturk resimlerinin kaldirilmasi » heraklitos » aci » 15 ekim 2008 estonya turkiye maci » fifa vs pes » merit sahmaran otel » turk futbolunun acinacak halde olmasi » turk silahli kuvvetleri