adam gibi yazar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benim gibi adam her sozlukte yazar
  2. adam gibi adam dunyayi kurtaran adam
  3. sozlukte adam gibi adam bulmanin imkansizligi
  4. sozluk bana adam gibi adam bul lan allahsiz
  5. adam gibi adam recep tayyip erdogan
  6. adam gibi adam zican adam
  7. adam gibi adam ziya dogan
  8. adam gibi adam ibrahim toraman
  9. adam gibi adam ertugrul saglam
  10. adam gibi adam resat altay

© 2008 - uludağ sözlük

adam gibi yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adam gibi yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adam gibi yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilemiyorum altan » sevgilinin komunist olmasi » death note » saclari uzatip maviye boyayarak okula gitmek » insanlarin hep ayni seyi soylemesi » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » fenerbahce ye kadikoy de 4 gol atmak » turhan bozkurt » trabzonspor un sampiyon olabilme ihtimali » adamotu » fifa 09 » meet me in montauk » futboldan anliyovum » luciddreaming » turk kulturu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran turkce altyazi cevirileri » sevgilisini bara goturen erkek » ros hasana » osmanli padisahlarinin nisanlari » laz nufus artisinin onlenmesi » damdaki testiyi kirmak » francois zoko » tuna kiremitci band » is donusu evin merdivenlerinde soyumaya baslamak » iett otobusune yer halisiyla binen denyo » 14 kasim 2002 panathinaikos fenerbahce maci » hastayi korkutup ameliyata tesvik eden serefsiz » lan » basarisiz diyetisyen ufuk » witch