adam gibi hasretler 

kapat
  1. * --spoiler--
    Soğuk ve şehirlerarası otobüslerde vazgeçtim çocuk olmaktan
    Ve beslenme çantamda otlu peynir kokusuydu babam...
    Ben seninle bir gün Veyselkarani'de haşlama yeme ihtimalini sevdim.
    ilkokulun silgi kokan, tebeşir lekeli yıllarında
    Ankara'da karbonmonoksit sonbaharlar yaşanırdı o zaman
    özlemeye başladım herkesi...
    Ve bu hasret öyle uzun sürdü ki, adam gibi hasretleri özlemeye başladım sonra..
    Bizim Kemalettin Tuğcu'larımız vardı...
    Bir de camların buğusuna yazı yazma imkanı...
    Yumurta kokan arkadaşlarla paylaşılan kahverengi sıralarda,
    solculuk oynamaya başladık..
    Ben doktor oluyordum sen hemşire, geri kalanlar kontrgerilla...
    Kırmızı boyalarla umut ikliminde harfler yazılıyordu pütürlü duvarlara ve
    Türk Dil Kurumu'na inat bir Türkçeyle...
    Ağbilerimizden öğrendik, S harfinden orak çekiç figürleri türetmeyi.
    --spoiler--
    yilmaz erdogan' ın yasayabilme ihtimali isimli şiirinde geçen etkileyici cümle.
    #2127035 (kendime donmeye artik cok gec, 13.08.2007 21:37)
  2. (bkz: varolmayan birini sevmek)
    #2127042 (wings for marie part 1, 13.08.2007 21:38)

© 2008 - uludağ sözlük

adam gibi hasretler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adam gibi hasretler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adam gibi hasretler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» black metalin bogurtu ve hiriltilar butunu olmasi » doritos » 17 ekim 2008 » teroristlere dusman degil suclu gozuyle bakiyoruz » rakimalboga » passiflora » geleneksel kaldirim tasi degistirme festivali » buyuk okyanus » okul » cennet » olmek istemek » jansoldier » askla karin doyuranlar » mutfagi scic tuvaleti goetze ile donatmak » antu com bu gun sari kirmizi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cocuk duslerimiz yok artik » loving every minute » darwen in maymuna benzemesi » cinsel tercihlere saygi duymak » entry deki hatali bolumu buraya belirtiniz » cin jimnastigi » karanlikta » marlboro icen komunist » single sign off » jesse james » la bamba » burcu esmersoy » eksi sozluk » tiyatro ve ciplaklik » marco polo