adam gecer top gecmez 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. top gecer adam gecmez
  2. tasa gecer sana gecmez
  3. top gecer adam belki
  4. soz var gelir gecer soz var deler gecer
  5. bazilari gelip gecer bazilari delip gecer
  6. gecmez biliyorum
  7. tek cicekle yaz gecmez
  8. tovbesi gecmez
  9. kizilay dan gecmez
  10. 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

adam gecer top gecmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adam gecer top gecmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adam gecer top gecmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about adam gecer top gecmez. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » karga » yaran diyaloglar » no promise » sozlukle ilgili istekler » uludag sozluk » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » entry ve nick uyumu » karpuzkabugu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » devedikeni » kacak kelebek » alwayssleepy » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » sozluk yazarlarinin itiraflari » ask » july4th » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » arjen robben » melankolik » helal olsun dedirten entryler » recep tayyip erdogan » montajelemani » uludag sozluk ten soguma nedenleri » nicole kidman la sevisme sahnesi teklifi almak » harc » haksiz tutuklama tazminati » secme ve secilme hakki » haluk acil levent » ask i memnu » lamia » ataturk un gittigi okullar » emre aydin dan adam olmaz » max weber » doruk net » miryokefalon savasi » kubizm » ekin cemberleri » uc adim atlama » alternatif ogretmenler gunu hediyeleri » orospulugu unvan olarak algilamak » tercume i hal » besiktas in son dakikalardaki essek sansi » yalanci coban hikayesi » leon trocki » adaptation » luke skywalker in golgelerin gucu adina demesi » always something better » kadir inanir » musadenizle cocuklar » kizlik testi » ertugrul ozkok » kolera » universiteye gidip gotu kalkan eski arkadas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cars » denizalti ile arkadas gezdiren komutan » metalcilerin genelde gay olmasi » dirri » serra noyan » doing it to death » yerli urun kullanip ekonomiye katkida bulunan kisi » yaran videolar » biri sehit digeri terorist kardesler » jameson