adam etmek icin cok didinmistim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. adam etmek
  2. mirc ten adam tehdit etmek
  3. kahveden adam summon etmek
  4. bir adam oldurerek kendi kaderini tayin etmek
  5. bir is icin lazimdaki adam
  6. sanat icin adam dovmek
  7. ayilar icin mobese kuran adam
  8. 6 tane esi oldugu icin tutuklanan adam
  9. adam olmak icin yapilmasi gerekenler
  10. oglum devlet icin cok adam oldurdu

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

adam etmek icin cok didinmistim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adam etmek icin cok didinmistim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adam etmek icin cok didinmistim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about adam etmek icin cok didinmistim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » karga » yaran diyaloglar » no promise » uludag sozluk » sozlukle ilgili istekler » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » entry ve nick uyumu » karpuzkabugu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » devedikeni » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » alwayssleepy » ask » melankolik » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » july4th » arjen robben » helal olsun dedirten entryler » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » uludag sozluk ten soguma nedenleri » nicole kidman la sevisme sahnesi teklifi almak » harc » haksiz tutuklama tazminati » secme ve secilme hakki » haluk acil levent » ask i memnu » lamia » ataturk un gittigi okullar » emre aydin dan adam olmaz » max weber » doruk net » miryokefalon savasi » kubizm » ekin cemberleri » uc adim atlama » alternatif ogretmenler gunu hediyeleri » orospulugu unvan olarak algilamak » tercume i hal » besiktas in son dakikalardaki essek sansi » yalanci coban hikayesi » alkolsamak » sadece turkiye de gorulen olaylar » yemekteyiz izleyip mac izleyene bok atan kisiler » post rock » losing touch » bay j » metroda opusen cift » karizmatik cevaplar » raki masasinda memleket kurtarmak » 30 saniyede siir yazmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yazarlarin icinde kalanlar » rakiyi bulan ilk insanin sozleri » che » bana bir ben lazim bir de beni anlayan » sunderland » ben birakmam sigara beni biraksin insanlari » solun sol olmaktan cikip carsafa burunmesi » lozan antlasmasi » fizigimle degil zekamla on plana cikmak istiyorum » cakici nin ilk kursunu