adam da yemiyoruz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. adam gibi adam dunyayi kurtaran adam
  2. adam gibi adam zican adam
  3. adam olmaz dedin senden adam nedir dedim icimden
  4. durust adam gibi adam beni tasiyabilecek biri
  5. sozlukte adam gibi adam bulmanin imkansizligi
  6. neslini yiyim yazar efendi adam ol adam
  7. adam gibi adam barack obama ulan
  8. esekler adam olur bu fener adam olmaz
  9. adam gibi adam recep tayyip erdogan
  10. kardan adam olur senden adam olmaz

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

adam da yemiyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adam da yemiyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adam da yemiyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about adam da yemiyoruz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran videolar » karga » yaran diyaloglar » no promise » sozlukle ilgili istekler » uludag sozluk » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » karpuzkabugu » entry ve nick uyumu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » devedikeni » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » alwayssleepy » sozluk yazarlarinin itiraflari » ask » july4th » melankolik » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » arjen robben » montajelemani » helal olsun dedirten entryler » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » recep tayyip erdogan » nicole kidman la sevisme sahnesi teklifi almak » harc » haksiz tutuklama tazminati » secme ve secilme hakki » haluk acil levent » ask i memnu » lamia » ataturk un gittigi okullar » emre aydin dan adam olmaz » max weber » doruk net » miryokefalon savasi » kubizm » ekin cemberleri » uc adim atlama » alternatif ogretmenler gunu hediyeleri » orospulugu unvan olarak algilamak » tercume i hal » besiktas in son dakikalardaki essek sansi » yalanci coban hikayesi » sismanlarin zorlukla ve hoyratca yurumesi » lanet olsun bu icimdeki pc sevgisine » silah fabrikasi » alternatif ehliyet sinavi sorulari » abazan ruyasi » tarnally » filipus » anlayamazsin » kesekagidi » camasir makinesini seyretmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cuma aksami » oral seks » perfect opposites » ankara » eyvah ablam » annebenpenguenoldum » imkb » fasist israil » allah da yardim etti sagolsun » heat comfort