adam and eve hotel 

kapat
  1. antalya nın belek beldesinde bulunan lüks hotel. dünyanın en iyi dizayn edilmiş hoteli ödülünü 2007 yılında almıştır. mimarisi ödüllü olduğundan geçiyorum, odaları muhteşem rahat ve konforludur. her odada 120 cm lik plazma, jakuzi, buhar banyosu ve balkon mevcuttur. odanın rengi bir kumanda ya bakar. klimalar otomatik çalışır. yemekleri hazırladıkları malzemelerin arka tarafta biryerlerdeki tarladan temin ettikleri inancındayım * adamlar mükemmel bir hotel yapmışlar, insan ister istemez eksik birşeyler arıyor. tabii bende buldum. spor salonu sabahları güneş ışığı alıyor, spor yapılamıyor. * *
    http://www.adamevehotels.com/hotel.php?lang=tr
    #3622385 (serander, 05.07.2008 09:40 ~ 09:43)

© 2008 - uludağ sözlük

adam and eve hotel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adam and eve hotel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adam and eve hotel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bal porsugu » iyi aksamlar lan haberleri veriyoruz » kalbimi kirdin fredo » 550 ytl lik turban » besiktas filmi » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » zehir » 43 tane online yazar gormek » yaz tatilini cadirda gecirmek » uludag insaat » via port » alternatif mezar tasi yazilari » senin tespitin sana benim tespitim bana » bir erkegin isminin oytunc olmasi » kurtleri sevmeyen turkler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pgm301 » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » squadron » akp liysen akp li gibi konus » yigit ozgur esprileri » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » tasarruflu ampul » arog » hayata kusmek » ev arkadasinin hastalanmasi » elven blood » howjsay com » akaryakit » ekmek yemeden doymamak