adam 1003 desibelle sag mi kalir be 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 1003
  2. rte ye 1003 db ye 8 entry girilmesi
  3. 1003 1596 1885 ucgeni
  4. at olur meydan kalir yigit olur nami kalir
  5. adam gibi adam dunyayi kurtaran adam
  6. ask biter izi kalir
  7. kalan kalir
  8. geriye soz kalir
  9. yetim kalir ask
  10. hatirim kalir

© 2008 - uludağ sözlük

adam 1003 desibelle sag mi kalir be başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adam 1003 desibelle sag mi kalir be ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adam 1003 desibelle sag mi kalir be nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the richest man in bayburt » sara thunebro » when a blind man cries » esek » kurt sorunu akp ile basladi » womanizer » home theater » ibanez grg 170 dx » aglarken gulebilmek » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » solcu » can t smile without you » babana soylemezsem » uvjb » eski sevgiyle ilgili baslik acanlari damda sitmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask yakar » artik melek degilim » dig lazarus dig » second life da dama cikip sevisen eski sevgili » dogu turkistan islam cumhuriyeti » bakirkoyspor » introjekt » bir kadinin en seksi oldugu an » ekstazi » 2008 krizini islam ulkelerinin tetikledigi iddiasi » konya dan hindistan dan » komunistler akp lilerden daha serefli » ipt » give a fuck » peugeot 307