adali kiz 

1. 1976 tarihli, yönetmenliğini; oksal pekmezoglu'nun, senaryo yazarlığını; erdogan tunas'ın yaptığı, başrolünde mujde ar'ın yeraldığı, oyuncu kadrosunda; mehtap ar, korhan abay, murat soydan gibi isimlerin bulunduğu, sinema filmi.
    #2460059 (leggare, 12.10.2007 01:54 ~ 01:56)
  2. dönemin önemli karakterlerinden şımarık, gudubet, hip, şehirli, zengin ve zoraki olarak kötü kız tiplemesini harika yansıtan film.
    özellikle bir sarışın var, yüksek belli jeanler giyiyor hep, evlerden irak.
    #3678951 (marionette, 17.07.2008 21:08)

© 2008 - uludağ sözlük

adali kiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adali kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adali kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anne niye beni erkek dogurmadin » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » kediye kafa atan mucahit fare » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » a taste of honey » birgun » bag it up » debit » kelly macdonald » sozlukte aglatan yazarlar » 3 mayis 2000 galatasaray antalyaspor maci » on your own » thug life nigga » buyuk mustafa » soruya bak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seks icin alternatif tabirler » cahil » dun gece » yaran youtube yorumlari » merhamet » acrotomophilia » oyunlardaki exit to windows terbiyesizligi » laz muzigi » the zephyr song » bismillah khan » tuomas holopainen » tropic thunder » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » pallacanestro treviso