adaletsizlik 

kapat
  1. hani bir kuyruktasındır. ister ekmek kuyruğu, ister otobüs kuyruğu ne dersen artık adına(biz otobüs kuyruğu diyelim). bin kişi vardır seninle sırada bekleyen. herkes farklı yerlerden, ama amaç aynı. yavaş yavaş beklemenin verdiği bacak ağrılarına, zamanın heba olmasına içinden söylenirken, bir bakmışın arkandaki adam da senin gibi mırıldanmaya başlıyor. kelimeler aynı, cümleler aynı...

hareket memuru ise sürekli sıranın bozulmaması, araya kaynama yapılmaması üzerine anons üstüne anons yapıyor...

sen bin kişiyle sıranı beklerken, malum yakınmaları yaparken, sıranın gelmemesinin otobüsün azlığından olduğunu düşünürken, senden saatleeeeerr sonra gelen adam otobüsün içine yerleşmiş, şoförle muhabbete dalmış oturuyor.

haydaaaa....

bin kişi bekliyor arkada halbuki...

işte bu adaletsizliktir. bu ki dünyanın kendisidir(geç anlaşılmış olsa bile)
    #3341297 (antuza, 01.05.2008 00:02 ~ 00:09)
  2. (bkz: eşitsizlik)
    #3341434 (antuza, 01.05.2008 00:26)
  3. insanın belki de en çok gücüne giden olaylardan biridir. insan yaradılışından dolayı eşitlik ister. nolursa olsun düzenin sağlanması, egemenliğin güçlü sınıflara verilmemesi için gerekli olan bir kavramdır. *
    #3341490 (yorumsuz, 01.05.2008 00:36)

© 2008 - uludağ sözlük

adaletsizlik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adaletsizlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adaletsizlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sol frame nin kahvehaneye donmesi » miguel alvarez » starbucks ta oturanlara bakan insanlar » ipsiz recep » medyum » yaz tatilini cadirda gecirmek » azrail e soylenecek sozler » caylakgeldimcaylakgidicem » senin tespitin sana benim tespitim bana » nba 2k9 » ea games » reel politik » ajda pekkan » buyuk ortadogu projesi » hayat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kor savasci » turk milleti » git hadi git ismail yk » sekura » corcorado » kume calismasi » polisle catismak » masumiyet » akp liysen akp li gibi konus » yazar olmaktan sikilan yazar » izlanda » serdar ortac » early bird » orcun kunek » milyonlarca