adaletin bu mu dunya 

kapat
  1. çok bilinen bir türkü olup, dünyanın adil olmadığını düşünen kişilerin ağzından düşmeyen isyan sözü.
    benzeri için;
    (bkz: rabbim adaletin bu kadar mi)
    #786885 (asiti kaçmış kola, 29.10.2006 12:51)
  2. ali ercan'a ait bir türküdür. selda bağcan da çok hoş söylemiştir.

Güvenemem Servetime Malıma.
    Ümidim Yok Bugün ile Yarına.
    Toprak Beni De Basacak Bağrına.

Adaletin Bu Mu Dünya?
    Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya.
    Kötülerinsin Sen Dünya.
    iyileri Öldüren Dünya...

Ne insanlar Gelip Geçti Kapından.
    Memnun Gelip Giden Var Mı Yolundan?
    Kimi Fakir Kim Ayrılmış Yarinden...

Adaletin Bu Mu Dünya?
    Kötülerinsin Sen Dünya.
    iyileri Öldüren Dünya...

Kimi Mecnun Gibi Dağda Dolaşır,
    Kimisi De Ölüm Yok Gibi Çalışır,
    Kimi Meteliksiz Kimi Milyona Karışır...

Adaletin Bu Mu Dünya?
    Kötülerinsin Sen Dünya.
    iyileri Öldüren Dünya ...
    #786982 (rommel, 29.10.2006 13:09)
  3. edip akbayram yorumuyla hafızalara kazınmış olan, çok güzel bir eser.
    #2103367 (leggare, 10.08.2007 02:07)
  4. kötülerinsin sen dunya
    iyileri öldüren dünya... selda bagcan'ın sesinden bir başkadır.

--spoiler--
    http://www.youtube.com/wa...IOZag&feature=related +
    --spoiler--
    #3295385 (yosun, 20.04.2008 14:38)
  5. (bkz: çekerim emaneti sikerim adaleti)
    #3405991 (Kajmer, 16.05.2008 20:59)

© 2008 - uludağ sözlük

adaletin bu mu dunya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adaletin bu mu dunya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adaletin bu mu dunya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» inonu universitesi » bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » kemal sunal replikleri » the midnight meat train » sarkilardan akilda kalan cumleler » patates soyacagi » central bohemian region » 90 level wizard olup ortaligi dagitan eski sevgili » halklarin kallesligi » halit akcatepe » babana soylemezsem » neyzen tevfik » jean claude van damme » ekuinofobi » kardese yapilan iskenceler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alkollu sozlukte takilmak » zall bana server bul lan allahsiz » munchausen sendromu » rusya borsasi » lee ritenour » avrupa yakasi » tekellerin 8 yil onceki uretimi bugun yapamamasi » fuksasyon » her terorist gotune bir yarrak kampanyasi » ergenlik cagindaki erkek » salak forward mail kullanarak din e saldirmak » prognoz » boru mu bu boru mu bu boru mu boru mu boru mu bu » melissa panarello » radovan karadzic