adalet ve komur partisi 

kapat
  1. akp nin sadece kömür dağıtarak oy aldığını zannedenlerin kullandığı terimdir.
    #3455906 (masterboy, 27.05.2008 20:30)
  2. akp nin oy toplama metotları

1-islamı kullanma
    2-laik , demokratik olduğunu iddia etme ve bunu kullanma
    3-kömür dağıtma
    4-erzak dağıtma
    5-çeyrek altın dağıtma
    6-bazı takımlara lige çıkarma sözü verme (bkz: eskişehirspor) (bkz: kasımpaşa)
    7-arkasındaki medya ordusunun desteğini alma
    8-ve en önemlisi kendisini , ülkesini , milletini sattığı abd ve ab den destek alma...
    #3455981 (bir tutam ot, 27.05.2008 20:40)

© 2008 - uludağ sözlük

adalet ve komur partisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adalet ve komur partisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adalet ve komur partisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istikamet saginiz dagilin mars mars » olmeden once okunmasi gereken 1000 entry » kucuk suya ne denir » kume calismasi » jolly joker pub xl » bir konu sec sohbet edelim » gripin » komur olmak » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » sol frame in mahkemeye donmesi » susuz » on bini deviren yazarlar » k i n » yanindaki var ya » yom kippur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukten nefret eden sevgili sorunsali » tasdelen karakol baskini » bock » osman pamukoglu » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » sozluk yazarlarindan aforizmalar » woke up this morning » 12 imam orucu » docka » akasha » sapkin bir beynin lobundan akanlar » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » buse kilickaya » uuserlarin cuma namazina gitmeme sebepleri