adalet sarayi 

kapat
  1. mahkemelerin bulunduğu büyük yapı.
    #314037 (MaRTyNs, 04.06.2006 15:26)
  2. saray yavrusu gibi binaları olur, genelde şehrin en ihtişamlı yapıları bunlardır.
    #1264561 (zombi, 06.02.2007 04:51)
  3. en büyük en modern ve maliyeti en fazla olanı izmir adalet sarayi imiş.

sandiklidaki daha bir güzel gelmişti bana mimarlik okuyan biri olarak.
    #1264573 (med cezir, 06.02.2007 04:59)
  4. adliyelere verilen addır. Adalet öylesine yüce bir değerdir ki bunun ancak kendisine layık olan bir yerde dağıtılacaına olan inançtan dolayı, adliyeler adalet sarayı olarak anılmaktadır.
    #2905152 (avil, 27.01.2008 22:19)

© 2008 - uludağ sözlük

adalet sarayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adalet sarayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adalet sarayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» daniel day lewis » arda turan » yaran fikralar » asker esi olmak » hazreti ebubekir » mother north » taye taiwo » bilyoner » usgs » tobias linderoth » yazarlarin aslinda demek istedikleri » private emotion » harley davidson botlar » eski sevgili ile turkiye arasindaki benzerlikler » basliklari alt alta okumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yazanin yanlislikla bastigi harfi klavyeden aramak » niye cattin kaslarini » var misin yok musun » yigit ozgur esprileri » ask i virane » pele nin aziz baskanim beni al demesi » ahmet altan » anadolu rock » gidenin yeri doldurulur » cosplay » lions in a cage » yasak kadin » tevekkul etmek » unutulmayan melodiler » ertugrul saglam kesin gidiyor