adalet meslek yuksek okulu 

kapat
  1. *1980 yılında açık artırmayla kurulmuş en yüksek adaleti veren kazanmış, okulu kurmuş. adını da haliyle adalet yuksekokulu koymuş. sonra değiştirlmiş, gördüğünüz hali almış.
    #1330969 (sincap, 21.02.2007 18:56 ~ 19:00)
  2. sadece iki * üniverstede olan bölüm. hukuk fakültesine geçiş yapılabilen.
    #1330980 (mia, 21.02.2007 18:59)
  3. (bkz: meslek yüksekokulu)
    #1330985 (shalamar, 21.02.2007 19:00)
  4. okulun amacı, yargı sistemine kalifiye müdür, müdür yardımcısı, zabıt katibi yetiştirmektir. mezunlar mahkemelerde yazı işleri müdürlüğü veya yardımcılığı, icra müdürü veya yardımcılığı yapabilmelerinin yanı sıra zabıt katipliği de yapabilirler. infaz kurumlarında görev alabilirler. mezunların resmi veya özel bankalarda ve çeşitli kamu ve iktisadi kuruluşlarında, özel iktisadi kuruluşlarda iş bulabilirler.

dokuz eylul universitesi, selcuk universitesi, ankara universitesi, ataturk universitesi, istanbul universitesi olarak 5 üniversite bünyesinde yer almaktadır. ayrıca selçuk üniversitesi örgün ve ikinci öğretim olarak eğitim vermektedir.

dikey gecis sinavi sonrasında hukuk fakultesine geçme ihtimali nedeniyle rağbet gören bir bölümdür.
    #1780435 (arpaci kumrusu, 17.06.2007 14:41)

© 2008 - uludağ sözlük

adalet meslek yuksek okulu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. adalet meslek yuksek okulu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adalet meslek yuksek okulu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 19 30 saniye » pakistan » devlet ana » en adi orospu cocugu olmak » billie jean » zebanilerin kulot ustu yazilari » naked bike » yalnizligin paylasildigi anlar » keyfkesh » ilk yarisi golsuz biten maclar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games