adalet emiri 

kapat
  1. halka zulüm edilmemesi hakkında sadrazam tarafından valilere yazılan emirlere verilen isim.
    #3403511 (mendoza, 16.05.2008 09:39)

© 2008 - uludağ sözlük

adalet emiri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adalet emiri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adalet emiri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» grigory petrov » discilerden nefret etmek icin nedenler » kizilmaske » dayanilmaz kelimeler » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » kac gol attin lan oradan » jet » serefsizlik » televole moderasyon » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » sozlukteki yobazlar » thomen stauch » ihsan oktay anar » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » sinirli internetin ortak kullanilmasi » atanmis » agzini yalamak » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » calculus » farkinda olmadan domuz eti yemek » turklere ozgu davranislar » serenitytheone » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » bir boka benzemeyen minimal siir » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek