adakoy deresi tasmis geliyor 

kapat
  1. giresun türküsüdür.

adaköy deresi taşmış geliyor
    emine'm gırandan aşmış geliyor
    sallanı sallanı bir hoş geliyor

emine'm emine'm yaylalar guşu
    ne yapalım emine'm mevla'nın işi
    emine'm emine'm aslan emine'm
    gel otur dizime yaslan emine'm

apdalın üstünde üç gece gezdim
    dayım ali beyden hileler sezdim
    alın emine'yi canımdan bezdim

emine'm emine'm yaylalar guşu
    ne yapalım emine'm mevlanın işi
    emine'm emine'm aslan emine'm
    gel otur dizime yaslan emine'm

yöresi: giresun
    kimden alındığı: ahmet başaran
    derleyen: ümit bekizağa
    trt thm repertuar no: 4186
    #1218066 (bilgistan, 27.01.2007 17:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

adakoy deresi tasmis geliyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adakoy deresi tasmis geliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adakoy deresi tasmis geliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about adakoy deresi tasmis geliyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» nicole kidman la sevisme sahnesi teklifi almak » harc » haksiz tutuklama tazminati » secme ve secilme hakki » haluk acil levent » ask i memnu » lamia » ataturk un gittigi okullar » emre aydin dan adam olmaz » max weber » doruk net » miryokefalon savasi » kubizm » ekin cemberleri » uc adim atlama » alternatif ogretmenler gunu hediyeleri » orospulugu unvan olarak algilamak » tercume i hal » besiktas in son dakikalardaki essek sansi » yalanci coban hikayesi » pozitif dissallik » jamall » shaman s blues » yeni baslayanlar icin opusme » on sira inegi » sehirlere cemevi istemiyoruz » duz vites » yaran okul anilari » terkedilen arkadas » komunun girisindeki olasi yazilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cakici nin ilk kursunu » li xwe bas binere » hebeley episode iv » cok kitap okuyarak bilgic oldugunu sanan insan » deli gibi deli gibi sac sac sac sac » yemek yapmayan anne modeli » karaya vuran gemiler gibi » minna no nihongo ile japonca ogrenmek » ai » yazarlarin icinde kalanlar