ada yolu kestane 

kapat
  1. bolu yöresine ait bir turkumüz..

Ada Yolu Kestane
    Amanın Dökülür Dane Dane
    Amanın Dökülür Dane Dane
    Kızlar Yola Dizilmiş
    Amanın Alalım Birer Dane

Ada Yolu Yamandır
    Amanın Da Yolları Yamandır
    Bolu Dağı Dumandır
    Amanın Bolu Dağı Dumandır
    Dostlar Vurun Sazlara
    Amanın Eylenecek Zamndır

Ada Yolu Düz Gider
    Amanın Ada Yollu Düz Gider
    Bir Edalı Kız Gider
    Amanın Bir Edalı Kız Gider
    O Kız Yolu Şaşırmış
    Amanın inşallah Bize Gider
    #328556 (MaRTyNs, 08.06.2006 14:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ada yolu kestane başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ada yolu kestane ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ada yolu kestane nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ada yolu kestane. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » durmadan zirlayip asik olan mal kiz » irtica » suffer » fay sahara » sozluklerde kullanilan kisaltmalar » salif keita » gokcek vs karayalcin » bekaret arayanlara geri kafali gozuyle bakmak » kanada ya meteor dusmesi » hollywood un en sansli aktorleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bank asya » dul kari eksperi ceto » ayy sen bu yaziyi bana mi yazdin » cumhuriyet halk partisi » iktidarsiz jigolo » yaran msn iletileri » elektrikli sandalye » mccormick » seviyesiz sohbet » turk gelenekleri