activision blizzard 

kapat
  1. blizzard'ın 2 milyar, activision'un da 1 milyar dolar ek yatırımla kurdukları, %52'si blizzard'ın sahibi fransız vivendi tarafından tutulacak olan, görüntülü oyunlar piyasasında bundan böyle tek çatı altında yer alacak 19 milyar dolarlık süper güç.

pazara gerçek bir tane ea alternatifi gelmiş olması sevindirici.

http://www.activisionblizzard.com/ adresinden detaylı bilgilerle donatılmış basın açıklamalarını okuyabilir, guitar hero ile wow herolarından koca sakal'ı yanyana görebilirsiniz (insanın ismini salladım).
    #2656786 (bl, 03.12.2007 04:11 ~ 04:16)
  2. sanılabilenin aksine beraber oyun yapmak yerine değil şirket, hisse, yönetim yani tamamen maddi olaylar birlikteliğidir. yoksa ortak bir iş arama olayları bile yoktur. o bile ayrı ayrıdır. iki oyun firmasıda günlük, aylık ve yıllık borsa kağıt oranlarını ve şirket kar-zarar oranlarını yayınlamaktadırlar. maddi açıdan büyük bir birleşme örneğidir. ancak ne activision ne blizzard kanımca hiçbir ortak oyunda uzlaşamazlar. ayrıca gerekte yoktur.
    #3716785 (heros, 25.07.2008 02:31)

© 2008 - uludağ sözlük

activision blizzard başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. activision blizzard ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu activision blizzard nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» simone pianigiani » ermenistan ziyareti tek tarafli tavizdir » sosyal fasist » kacirilan penaltidan sonra kaleciyi dovmek » coconut » tesis » baktat reklamlari » mahkeme kararini akp karari olarak algilamak » chavresh » justinyen vebasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games